Alle recensies van WTULTC


Friture Bronkhorst V.O.F. (Tegelen)

- 15 november 2022 15:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op basis van onderstaande recensies van 10 jaar geleden deze frituur bezocht. De recensies kloppen nog steeds, want wat was de friet hier heerlijk. Vers en met van die romigachtige nasmaak (zoals ze bij de meeste Belgische frituurs hebben). Er is veel keuze uit sauzen, maar maak je het niet te gek qua saus dan ben je eigenlijk niet veel kwijt voor een goed gevulde puntzak friet met.
Ook hebben ze bijzondere snack die ze speciaal laten maken. Namelijk de 'frietei'. Een halve ei met daaromheen ragout in een krokant jasje. Eigenlijk een soort van halve eierbal wat in het noorden veel wordt verkocht. Aardige eigenaren. Je kunt wel alleen buiten zitten, maar dat is eigenlijk niet erg.

Cafetaria Route 88 (Geldermalsen)

- 9 november 2022 16:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak zit in Rhenoy ipv Geldermalsen aan de doorgaande provinciale weg. Ze moeten het vooral hebben van fietsers vandaar dat ze ook vrij vroeg gesloten zijn. Je krijgt hier fabrieksfriet die normaal smaken en qua hoeveelheid normaal zijn. Opvallend was de hoeveelheid saus in het bakje. Dat was namelijk erg veel. Bijzonder zijn enkele snacks. De lingeworst en boerenbrok zijn wel aan te raden. Helaas zijn de stoeltjes niet heel fijn om op te zitten en was het er vrij koud.

Snackbar Bij Ons Thuis (Uden)

- 9 november 2022 16:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Top zaak! Eindelijk weer eens zaak in Uden die verse friet verkoopt. De aardappelen worden Goeree Overflakkee gehaald en smaken erg goed. Je krijgt hier een bord vol met friet. Met een aardige berg erop. Uniek is dat ze BBQ combineren met de friettent, want er staat een grote smoker binnen. Je kunt hier dus frietcombinaties krijgen met BBQ vlees. De prijs is normaal (wellicht zelfs goedkoop te noemen gezien de hoeveelheid friet). Smaak is goed en de sfeer is ook goed ondanks dat het een kleine zaak is. Is het wel leuk opgezet met lekker stoelen en de eigenaren zijn aardig. Komen netjes je bestelling brengen.

Snackbar De Pindol (Veldhoven)

- 3 oktober 2022 09:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier best aardig wat friet tegen een normale prijs. De friet smaakt ook nog eens goed en er zijn een paar zitplaatsen.

Café-Snackbar Rian (Hardenberg)

- 26 augustus 2022 23:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim opgezette zal met veel zitplaatsen. Je friet kun je met een schijf die gaat trillen ophalen als het klaar. De friet is gewone goed gebakken fabrieksfriet en verder dus niet speciaal. Wel bijzonder zijn natuurlijk de eierballen die ze hier verkopen. Prijs en hoeveelheid zijn normaal te noemen.

AnyTyme Harwig (Nijverdal)

- 19 augustus 2022 17:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak staat in Den Ham. De prijs is aan de hoge kant, je krijgt er iets minder dan normaal friet en de friet is redelijk hard en vrij dun. De zaak is verder wel mooi ruim opgezet.

Intenz (Nijverdal)

- 19 augustus 2022 17:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette zaak met vriendelijke mensen. Ik zou omdat ik de friet ter plaatse op eet eigenlijk meer moeten betalen. Echter toen ik aangaf dit raar te vinden kon ik wel de normale prijs betalen. Ik kreeg behoorlijk veel. Flinke kop. Smaak was normaal te noemen met zoals de prijs. Deze zaak zit in Hellendoorn.

Snackbar Frans van der Schoot (Oss)

- 21 juli 2022 07:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim opgezette zaak met heel fijne stoelen om op te zitten. De openingstijden zijn echt bizar lang voor friettentbegrippen. Ook mooi is de beschilderde muur als je naar de parkeerplaats gaat. Het assortiment is enorm met veel sauzen en milkshakesmaken.
De friet zelf is niet heel speciaal en is normaal qua portie. Prijs is ook redelijk normaal.

Cafetaria New York Berghem (Berghem)

- 21 juli 2022 07:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier best een behoorlijke bak friet voor je geld. Verder is het qua kwaliteit, sfeer en prijs een gemiddelde friettent.

Cafetaria Spierings (Son)

- 10 juni 2022 17:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
10 juni 2022
Na bijna 12 jaar hier weer eens geweest. Het is stukken beter dan mijn laatste bezoek. Je kunt kiezen tussen 2 soorten friet. Waarvan 1 vers. Uiteraard heb ik die gekozen. Deze smaakte goed. Ook grote keuze in snacks. Ik heb voor een bonoco gekozen (had ik nog niet eerder van gehoord) en die smaakte ook goed. Prijs en hoeveelheid zijn normaal te noemen.

11 november 2010
Een niet zo'n beste friettent. Binnen ziet het er wel redelijk mooi uit. Al had de vloer en tafels schoner mogen zijn.
De hoeveelheid die je krijgt is normaal te noemen. De prijs is aan de dure kant. Verklaar mij het prijsverschil van 0,75 cent tussen een friet speciaal 2,25 en friet satesaus 3,00. Daarnaast waren de friet zelf te lang gebakken, wat de smaak niet ten goede komt.

Cafetaria de Kers (Veldhoven)

- 9 juni 2022 09:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier friet gehaald in coronatijd, dus binnen kon niet goed worden beoordeeld. De friettent zit aan een zalencentrum. Je krijgt hier fabrieksfriet met veel saus. De smaak, prijs daarvan was allemaal normaal te noemen.

Kees Kroket (Oss)

- 9 juni 2022 09:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet is te zout. Ik had hem bijna weggegooid. Je kunt hier wel kroketten en frikandellen uit de muur trekken en dat is handig als je niet wilt wachten. Hoeveelheid snacks is beter dan de friet. Prijs is normaal, maar wellicht nog te duur als je naar de kwaliteit kijkt.

Snackbar Alet (Eindhoven)

- 9 juni 2022 09:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De vorige opmerkingen zijn van 15 jaar geleden. Ik denk dat inmiddels de eigenaren wellicht zijn veranderd, want mijn ervaring was anders.
Je hebt hier keuze uit meerdere soorten friet. Dat maakt deze friettent wel bijzonder. Ook versie friet met schil. De porties zijn normaal, net zoals de prijs en de sfeer. De friet smaakt ook normaal verder.

Cafetaria Eetplezier (Veldhoven)

- 21 maart 2022 11:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ondanks dat je hier verse friet krijgt was de friet behoorlijk hard en daardoor eigenlijk niet lekker. De hoeveelheid, prijs en sfeer zijn namelijk wel normaal.

Snackbar Versco (Veldhoven)

- 21 maart 2022 11:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak wordt gerund door chinezen. Je krijgt hier verse friet die goed smaakt. De hoeveelheid is goed te noemen. De prijs is vrij normaal. Ook hebben ze een uitbreide keuze in snacks en verkopen ze de frikandel XXL. Daarnaast heeft de zaak voldoende zitruimte.

Friethuys Epe (Epe)

- 20 augustus 2021 13:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak verkoopt versie friet en een aantal zelf gemaakte snacks (oa diverse kroketten). De friet smaakt heerlijk en is vers. Goed knapperig en niet te zout. Ook de rendang kroket smaakte goed. De hoeveelheid is normaal te noemen, zelf bijna iets boven gemiddeld. De prijs is wel iets aan de dure kant, maar dat heb je snel met verse friet. Sfeer is goed. Het eten wordt bij je aan tafel gebracht en de stoelen zijn fijn.

Cafetaria Marktzicht (Epe)

- 20 augustus 2021 13:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit in Vaassen ipv Epe. Midden in het centrum met uitzicht op de de kerk. Je wordt vriendelijk bediend. De hoeveelheid is normaal, net zoals de prijs en de smaak is niet bijzonder. Gewoon fabrieksfriet. Wel is de satesaus lekker vond ik. Tip: is om na afloop een ijsje te halen in de ijssalon neven deze zaak. Die was namelijk wel goed!

Cafetaria De Malle Goedzak (Veldhoven)

- 29 maart 2021 10:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze verkopen hier verse friet en voor een gedeelte eigen gemaakte sauzen. De zaak is mooi ingericht ook al mag je er ivm corona geen gebruik van maken.
De prijs vind is een lastige want met name sommige sauzen maken het duur, maar houd je het bij een normaal frietje met dan is de prijs normaal.
De smaak is heel goed! Niet te zout, goede bite en doordat de friet vers is proef je de aardappelsmaak. De hoeveelheid is normaal te noemen.

Puur Harlingen (Harlingen)

- 29 mei 2020 09:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooi klein zaakje (dat kan niet anders in de oude binnenstad). We werden gelokt door het bord verse friet en dat er mensen al stonden te wachten. De medewerkers zijn aardig. Het was inderdaad verse friet met een schilletje. Heerlijk, zo moet friet zijn dus we snappen goed waarom de zaak Puur heet.

Cafetaria Smuldorado De Pastorij (Sneek)

- 29 mei 2020 09:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak bevind zich in Terherne en is erg ruim opgezet. Met een groot zitgedeelte binnen en terras buiten. De friet is normaal van kwaliteit en hoeveelheid. De prijs is ook normaal te noemen. Bijzonder om te proberen is de loempidel. Een frikandel met een krokant lompiajasje. Die smaakte best goed.

Cafetaria 't Hoekje (Hollum)

- 14 mei 2020 20:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ligt in Ferwert ipv Hollum. De friettent is ruim van opzet, maar ivm corona konden we helaas daar geen gebruik van maken. De uitbaters zijn aardig. De friet zelf was van normale kwaliteit, hoeveelheid en prijs.

De Molenhoek (Rosmalen)

- 6 maart 2020 12:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een middelmatige friettent die wordt uitgebaat door chinezen. Je krijgt best wat friet, maar de friet is vrij bleek en neutraal zoutig van smaak. De prijs is iets aan de hogere kant. Er zijn wel voldoende zitplaatsen aanwezig en er is een ruim terras.

Cafetaria De Hoeve (Rosmalen)

- 23 december 2019 08:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je kunt hier veel meer krijgen dan friet en snacks alleen. De prijs is normaal te noemen. Je krijgt de friet in een grote bak dan normaal met voldoende saus. De friet is fabrieksfriet en smaakt normaal. Het lijkt erop of ze van 2 panden een pand hebt gemaakt want in een gedeelte heb je erg veel zitplaats en je eten wordt netjes aan je tafeltje afgeleverd.

Cafetaria Het Keizertje (Rosmalen)

- 1 november 2019 12:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kleine friettent zit in het plaatsje Kruiswijk. Binnen kun je op een paar krukjes zitten en buiten is een terras. Ze lijken er een eigen radiozender te hebben. Voor een normale prijs krijg je een normaal bakje fabrieksfrieten die vrij zout zijn. Naast zout zit er ook een beetje paprikapoeder overheen. De friet zelf was van niet geweldig, naast dat deze zout was, was deze lang niet overal even goed gebakken. De kwaliteit wisselde per frietje. De boerenfrikandel is wel een aanrader om uit te proberen! Eigenlijk is het eerder een gehaktstaaf in de vorm van een frikandel met naast vlees (voornamelijk gehakt volgens mij) groente er door heen. De sfeer is goed. De friet wordt netjes gebracht en de zaak oogt schoon.

Cafetaria de Smulbeer (Rosmalen)

- 16 augustus 2019 11:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak is ruim opgezet met veel ruimte tussen de tafeltjes met lekkere stoelen en een groot terras. Ze komen de friet op je plek brengen.
De portie friet is normaal te noemen. Je hebt hier veel keus aan sauzen, maar het onderlinge verschil in prijs is wel enorm. Frietsaus is 30 cent, maar tomato is 1 euro extra bovenop de normale prijs voor een frietje van 1,80. Ook met de prijzen van het grote aanbod snacks verschillen ze enorm. Qua milkshakes heb ik nog nooit zoveel smaken gezien, zelfs milkshakes met alcohol (lijkt mij vrij zeldzaam want dat heb ik niet eerder gezien) verkopen ze hier.
De smaak van de friet was helaas niet geweldig. Volgens mij bakken ze de friet op een te hoge temperatuur, want ze waren wel heel erg heet en dat heb ik niet vaak.

Goudtsmidt (Uden)

- 11 april 2019 14:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De naaam onder Goudtsmidt is frites smederij. De sauzen hier zijn allemaal zelf gemaakt net zoals de snacks. Ze hebben ook hele bijzondere sauzen waarbij een frietje meer dan het dubbele gaat kosten, maar houd je het normaal dan ben je voor een verse friet zonder 2,30 kwijt en met een simpele eigengemaakte saus 2,80. Je krijgt dan verse friet met een dun schilletje (dunner dan bij Pieperz in Veghel). De friet smaakte erg goed en de hoeveelheid is normaal te noemen. De sfeer is ook goed. Alles is zwart gemaakt en heeft een vrij luxe uitstraling. Eindelijk heeft Uden midden in het centrum een goede friettent zitten die verse friet verkoopt en na afloop kun je niet veel verderop genieten van heerlijk vers ijs bij Hollands ijscafe. Wat een topcombinatie!

Govers Friture (Oss)

- 20 maart 2019 11:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is in Geffen te vinden ipv Oss. Het word door Chinezen uitgebaat en je kunt er naast friet ook wok menu's krijgen. De inrichting is mooi met fijne stoelen. De prijs is normaal te noemen en je krijgt hier veel fabrieksfriet waarvan de smaak neutraal is. Opvallend was wel dat er nauwelijks zout op zat. Deze kun je zelf toevoegen, want op elk tafeltje staat een peper en zoutstelletje.

Halte 5 (Heeswijk)

- 8 maart 2019 12:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie zaak in een vrij nieuw pand. Hier zit tevens ook een bar langs met dezelfde naam. De zaak is mooi ingericht en er is zelfs een gamehal.
De prijs is normaal (als je ten minste een friet met besteld, met de rest zijn ze wat duurder). Hoeveelheid is goed, want je krijgt een aardige kop friet op het bakje. De smaak is helaas wel wat minder, want niet elk frietje is evengoed gebakken. Dan weer wat harder en dan vrij zacht van binnen.

Frietwinkel (Utrecht)

- 5 maart 2019 14:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook hier verse friet, maar wel friet met daarbij de schil van de aardappel. Net zoals bij Piepers in Veghel, maar hier vond ik het toch wel lekkerder. Mogelijk komt dat door het vet. De hoeveelheid is normaal te noemen. Goed systeem is dat je de puntzak goed kunt openscheuren door de scheurrand. Sauzen zijn net zoals bij Manneke Pis aan de dure kant, dus lekker zonder genomen (en bij goed verse friet is saus ook niet nodig). Inrichting van de zaak is ook wel mooi.

Manneken Pis (Utrecht)

- 5 maart 2019 14:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De prijs is aan de stevige kant. Ruim over de 3 euro voor een klein frietje. De hoeveelheid verschilt ook nog al. Zo kreeg een klant voor mij die ook een kleine frietje had veel meer friet dan ik. De kwaliteit is uiteraard wel goed omdat het verse friet betreft die goed gebakken is.

Cafetaria Eethuis Il Fratelli (Oss)

- 5 maart 2019 14:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak zit in Geffen, maar die plaats kon ik niet kiezen. De prijs voor de friet is hier best goedkoop. De zaak richt zich dan ook meer op shoarma etc.. De friet zelf was aan de zoute kant. De hoeveelheid is normaal net zoals de sfeer.

Friet van Aniet (Woudrichem)

- 28 januari 2019 11:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een frietwagen die hier vast op vrijdag, zaterdag en zondag staat. Ze verkopen hier verse friet en de frietbakker heeft een koksachtergrond en dat merk je aan de kwaliteit. Ze waren heerlijk, misschien wel iets aan de zoute kant maar dat is niet erg. Zijn broer op klompen zat bij de wagen en de kletste over raarste zaken. Zo had hij 29 electrische boormachines, maar wij vonden dat eigenlijk allemaal wel sfeerverhogend werken. In de zomer heb je hier ook nog eens prachtig uitzicht over de rivier. De hoeveelheid en prijs zijn normaal te noemen.

Lunchroom Old West (Geldermalsen)

- 14 januari 2019 08:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een heel mooi opgezette ruime friettent met 2 ingangen, fijne stoelen en zelfs de menukaart is in dezelfde kleur samengesteld. Ze nemen de bestelling bij je tafeltje op en komen het eten brengen. Je krijgt hier friet op een bord met daarbij een mini salade. Dat laatste heb ik nog niet vaak gezien. De friet is wel fabrieksfriet, maar deze smaakte wel goed. Niet te zout etc. De hoeveelheid is meer dan normaal en ook de prijs is goed te noemen. Van sommige snacks iets duurder, maar voor de friet viel de prijs mee.

Snackbar De Tramhalte (Bolsward)

- 3 december 2018 13:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tent ziet er best mooi uit, maar de friet is vrij zout met frietkruiden erop. Portie en prijs zijn normaal.

De Carrousel (Oss)

- 10 oktober 2018 11:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Middelmatige ruim opgezette zaak. Je krijgt hier dunne friet, die behoorlijk zout is. Ook zat er een beetje paprikakruiden op. Dat vond ik op zich niet verkeerd smaken, maar de friet was wel erg aan de bleke kant. Hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs daarin tegen vind ik vrij duur. Met name de sauzen. 50 cent voor mayo en 1 euro vragen voor speciaal is wel een groot verschil. Hierdoor komt een friet speciaal bijna aan 3 euro en dat is echt duur. Ook een kroket 1,70 is prijzig tov een smulrol die 1,95 kost en dat is vrij normaal.

De Vriendschap (Boxmeer)

- 31 juli 2018 13:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdens Daags na de Tour deze tent getest. Al veel goede verhalen over deze tent gehoord. Zouden verse friet verkopen had ik gehoord, maar helaas was dat niet het geval. De friet was normaal van smaak. Zelfs iets aan de lichte kant (zal mogelijk vanwege de drukte komen), maar er zat geen zout op. Dit kon je zelf bepalen. Prijs is wel aan de stevige kant. Met name het verschil tussen een friet met 2,15 euro en friet speciaal 3 euro vind ik enorm (zelden zo'n groot verschil gezien). De hoeveelheid was iets onder gemiddeld. Geen echte kop op het bakje. Sfeer was best goed. Mooi zit gedeelte, waarbij je totaal de toonbank etc. niet ziet. Wel appart.

Eethuis De Plats (Echt)

- 28 juli 2018 14:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is wel vers, maar helaas wisselt de kwaliteit per frietje. Dan redelijk zacht, dan hard. Hoeveelheid is goed. Iets grotere bak dan normaal. Prijs is normaal te noemen. Veel zitgelegenheid. Binnen wel aardig donker.

Mikies (Boxtel)

- 16 juli 2018 07:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk een middelmatige friettent. De medewerker was wel aardig en de friet werd netjes aan tafel bezorgd. Alles ziet er netjes uit.
De hoeveelheid en smaak is normaal te noemen. Behoorlijk veel saus. De prijsstelling vind ik een beetje appart. Friet met is bijv. 2,35 en friet speciaal 2,85. Dat vind ik persoonlijk een te groot verschil en te duur om dan een friet speciaal te nemen. Broodjes zijn hier ook goed.

John's Foodstore (Horst)

- 10 juni 2018 14:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een erg ruim opgezette friettent met 2 ingangen, veel fijne zitplaatsen en waar je kunt kiezen voor fabrieksfriet of verse friet (dat kost 50 cent meer). Uiteraard werd er voor verse friet gekozen. Deze werd in een grotere bak geserveerd (wel zonder kop, maar toch meer dan normaal). De friet smaakte goed, maar ik vond hem wel iets aan de zachte kant vanbinnen. Ik gok dat dit komt doordat ze wellicht dezelfde tijd aanhouden als fabrieksfriet. De prijs is normaal te noemen. Met name zit er veel verschil in prijsverschil in de sauzen.

Cafetaria en IJssalon Smulhoven (Weert)

- 7 mei 2018 08:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je hebt hier 2 ingangen om de friettent binnen te gaan. We dachten eerst dat we in de ijssalon stonden, maar heel appart om te zien dat de toonbank in midden zit en je van 2 kanten kunt bestellen (lijkt mij lastig voor het personeel om te zien wie nu eerst was). Al kan de ene kant ook voornamelijk voor het afhalen zijn. Efin binnen zijn een aantal zitplaatsen en buiten is een enorm groot terras en ze komen de friet netjes brengen. Ook kun je er pinnen. De friet krijg je op een bord en is normaal qua grote. De prijs is ook normaal (verschilt wel aardig veel in de sauzen, maar een frietje speciaal kost 2,50). Ze hebben erg veel snacks en ijs. De friet is vers en dat is plus. Smaakte op zich goed en was niet te zout.

't Stuupke (Heesch)

- 30 april 2018 11:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier best veel friet voor je geld. Als je een frietje besteld en je noemt geen maat dan krijg je klein, maar dat is dus eigenlijk normaal van grote. De prijs is normaal te noemen. Binnen zit je op krukken en heb je uitzicht op de aardappeleters. Ondanks dat de zaak best gemoderniseerd is doet het allemaal wel nostalgisch aan en dat vind ik persoonlijk wel leuk. Ze bakken in vast palmolie vet. De smaak is normaal te noemen.

Cafetaria De Admiraal (Aalten)

- 9 april 2018 07:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier veel friet voor je geld, want de bak is bij een normale friet groter dan gemiddeld. De prijs is relatief goedkoop, met name bij de friet. Bij de snacks is het eerder normaal te noemen. De friet zelf is wel dunne fabrieksfriet die normaal smaakt, de pindasaus zag er wel erg licht uit maar smaakte toch goed. Er zijn voldoende zitplaatsen, de friet werd gebracht aan je tafel en er is een groot terras, maar voor mijn gevoel kon het op sommige punten wel een beetje onderhoud of schoonmaken gebruiken. Toch was het een aangename ervaring.

Eetpaleis 't Vosje (Heeswijk)

- 29 december 2017 09:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent staat in Berlicum, maar die plaats kent de database blijkbaar niet.
Zelden heb ik zo'n nette en ruim opgezette zaak als deze gezien. Fijne stoelen, mooie inrichting met veel schermen. Ruime wc etc.
Een klein bakje friets is wat bij veel friettenten een normale bak is. De prijs is daarvan hetzelfde. Als je voor een normale kiest krijg je dus al een grote bak, maar daar betaal je dan ook voor (eigenlijk een friet groot bij andere zaken). Beetje merkwaardig vond ik dat wel, maar goed de hoeveelheid is normaal te noemen en de smaak ook.
Het is gewoon fabrieksfriet die wel normaal smaakt. De frietweetjes van het stuk papier op het dienblad wel leuk om te lezen alleen jammer dat daarop groot een stuk over verse friet staat, maar dat blijkbaar niet wordt verkocht want dat smaakt toch echt anders en vaak lekkerder!

De Sleutel (Lith)

- 6 december 2017 13:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent staat in Maren-Kessel, maar die plaats herkende de site niet. De friet krijg je hier op een bord geserveerd. De portie was redelijk fors, maar er had wel wat meer saus bij mogen zitten. De smaak is normaal, net zoals de prijs en de sfeer (paar tafeltjes).

Lenie's Cafetaria (Maarheeze)

- 6 november 2017 09:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een relatief normale friettent. De friet smaakte goed, maar was niet heel bijzonder. De hoeveelheid en de prijs zijn normaal te noemen. Verder is er een zitgedeelte en de eigenaar is aardig.

Het Goudhaantje (Vlijmen)

- 1 oktober 2017 19:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent wordt gerund door een vriendelijk chinees stel. Je kunt kiezen tussen dunne of dikkere friet. Kies dan voor de dikkere want dan krijg je verse friet die aan tafel worden geserveerd op een bord en er zit nog geen zout op. De portie is behoorlijk groot en je kunt zelf bepalen hoeveel zout je eroverheen doet. De jamballasaus was voor mij een nieuwe smaak saus en die smaakte goed, maar was wel wat weinig bij de friet. Nu maakte dat omdat het verse friet was voor mij niet zoveel uit. De zaak ziet er verder er mooi en netjes uit. Met fijne stoelen. De prijs is normaal te noemen.

Cafetaria Asperia (Heeswijk)

- 7 augustus 2017 08:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak is ruim opgezet en wordt door chinezen uitgebaat. Ze hebben een ruim assortiment in schep ijs (niet zelf vers gemaakt). Hygiëne was wat minder (meet name op de wc). Portie van friet was normaal, net zoals de smaak (knapperig genoeg en niet te zout, wel fabrieksfriet) en de prijs was ook normaal te noemen.

Restaria Lucullus (Oss)

- 3 mei 2017 14:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een normale doorsnee friettent dat wordt uitgebaat door een chinees stel. De fabrieksfriet smaakt normaal en op het relatief kleine bakje zat wel een flinke berg, dus het was daarmee een normale portie. Wel had er van mij iets meer saus opgemogen. De prijs is normaal te noemen. Genig dat ze een friet speciaal hier friet moeilijk noemen volgens mij. De sfeer is ook normaal te noemen. Voldoende zitplaatsen en er is leesvoer aanwezig in de vorm van tijdschriften.

Het Huukske (Sint-Oedenrode)

- 19 april 2017 13:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wij waren hier tegen sluitingstijd en we konden netjes onze friet opeten. Ook mocht ik een saus proeven die ik nog niet kenden. De friettent wordt uitgebaat door een chineesechtpaar. De prijs is normaal te noemen. Net zoals de smaak. Je kreeg een behoorlijke berg friet in je bakje. Er zijn enkele zitplaatsen.

De Driesprong (Eerde )

- 12 april 2017 20:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friettent. Je hebt keuze uit dikkere verse friet en gewone (waarschijnlijk) fabrieksfriet. Uiteraard gaat de keuze dan naar de verse friet die even duur of eigenlijk goedkoop is. De friet is namelijk normaal van prijs. De snacks zijn iets duurder. De friet smaakte goed, de hoeveelheid was normaal. De sfeer is goed, want wij werden netjes geholpen door een jongen die de friet zelfs buiten op het terras kwam brengen. Ook de milkshakes zijn hier een aanrader. Ze hebben veel smaken en ze worden nog op de oude manier bereid (dus in een beker, daar de smaaksiroop, melk en ijs (dacht ik) bij. Daarna goed mixen. Hierdoor ontstaat niet zo'n dikke ijskoude massa met klonten die je bijna niet door je rietje krijgt die je wel eens krijgt als de milkshake uit een tapmachine komt.

Family (Gorinchem)

- 12 maart 2017 11:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na het WK shorttrack in Ahoy zijn we op de terugweg naar deze ruim opgezette zaak geweest. De zaak heeft fijne stoelen op te zitten en je kun er ook pinnen. Aardige man achter de balie die de friet kwam brengen. De friet was normaal van smaak. Ze voegen niet veel zout toe zodat je zelf eventueel aan tafel ook nog zout kunt toevoegen. De hoeveelheid was normaal en de prijs is ook vrij normaal. Met name voor de friet. Met de snacks wellicht een tikkeltje duurder dan gemiddeld.

Cafetaria Le Coq ('s-Hertogenbosch)

- 8 maart 2017 11:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruime zaak. Op zich mooi, maar helaas tocht het ondanks dat de deur dicht zat. De friet is helaas niet geweldig. Gewoon fabrieksfriet ipv vers zoals aangegeven. Dan had ik achteraf wellicht beter rasfriet kunnen nemen. De hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs vond ik aan te dure kan 2,45 euro voor een friet met. Bij sommige zaken heb je daarvoor speciaal voor en bij de beste zaak in Den Bosch (Fijnproever) krijg je voor 2 euro verse friet met, dus dat is nogal een verschil.

BMP Catering Elzenburg (Oss)

- 9 februari 2017 14:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak is een cateringbedrijf met een apart restaurant- en cafetariagedeelte. Ik stapte het cafetariagedeelte binnen op een redelijk vroeg tijdstip en ze waren al open. Ik denk dat deze zaak het moet hebben van de industrie (ook gezien de openingstijden) die hier zit. Mogelijk zijn ze de enige friettent op het industrieterrein wat wel te zien was in de prijs die ik aan de hoge kant vind (2,50 voor friet met en 2,75 voor friet speciaal). Je krijgt daarvoor een normale bak friet. Ik kreeg mijn friet best snel en dat was ook te proeven, want de fabrieksfriet had wat mij betreft nog wel iets langer in de frituur mogen liggen want deze was nog vrij zacht. Wel zat er nauwelijks zout op de friet (staat ook op tafels). Je kunt er pinnen en het interieur is netjes.

Piet Friet (Son)

- 16 januari 2017 15:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier erg veel friet in een puntzak, maar daar betaal je eigenlijk ook gewoon voor gezien de prijs hoger ligt dan normaal, maar ze zijn denk ik ook de enige friettent in de buurt van de Ikea en andere woonwinkels. Met name dat je voor een simpele saus 50 cent extra betaald is behoorlijk veel te noemen. De friet is normaal qua smaak. Niet heel bijzonder. De sfeer is wel goed. Nette zaak waarbij je ook broodjes kunt halen.

Big Bread Veghel (Veghel)

- 11 december 2016 12:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooi fris groene zaak met ruime zitplaatsen dat uit wordt gebaat door chinezen. Je kunt er ook pinnen. Big Bread is een cafetariafranchiseformule die ik nog niet kende. De formule heeft nu zo'n 12 zaken, waaronder deze zaak in Veghel waar oa zelfgemaakte nasi- en bamiballen worden gemaakt. Ze verkopen hier standaard de oerfriet van Aviko die helaas te hard wordt gebakken, waardoor de smaak niet geweldig was. De eigenaresse vroeg eerlijk naar mijn mening wat ik ervan vond en dit heb ik dus eerlijk gezegd. Ik vraag mij dus ook stellig af wat de meerwaarde is van oerfriet tov fabrieksfriet wat als het goed gebakken is beter smaakt dan de oerfriet wat ik hier kreeg.

Snackbar De Klomp (Sint-Oedenrode)

- 5 december 2016 14:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet! Het werd ter plekke gesneden, voor en afgebakken door een chinees stel. De zaak schijnt verbouwd te zijn en dat was goed te zien want alles zag er mooi en nieuw uit met fijne stoelen. De smaak van de friet was goed. Niet te zout en knapperig, maar niet te. De hoeveelheid is normaal te noemen net zoals de prijs. Friet met 2,10. Warme sausen zijn wellicht aan de dure kant net als sommige snacks.

Cafetaria 't Pleintje (Den Dungen)

- 3 december 2016 20:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent van de New Kids wilde ik nog graag bezoeken voordat deze volgens nieuwsberichten tegen de vlakte gaat voor een modern pand. Eigenlijk jammer, want dat frietkotuiterlijk heeft wel iets aparts. Hier en daar hangen wat T-shirts van de New Kids en natuurlijk is het wel geinig om in het decor geweest te zijn van de film, maar nu over naar de friet... Deze was helaas vrij vettig (zag de olie er nog op zitten) en niet bijzonder te noemen. De hoeveelheid en de prijs is normaal te noemen.

De Koperen Hoorn (De Mortel)

- 3 december 2016 20:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is zeer ruim opgezegd met zelfs een speelgedeelte voor de kids, maar kan hier en daar wel een likje verf gebruiken. De uitbaters zijn chinezen want aan de andere kant van het pand zit een wok restaurant met dezelfde naam en dus eigenaar. De hoeveelheid friet is normaal. De smaak was niet geweldig. Best zout vonden wij. De prijs daarin tegen is wel aan de goedkope kant.

Patatterie 't Rul (Heesch)

- 3 november 2016 16:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een zaak die wordt gerund door chinezen. Ze maken een eigen frisse saus (Belgique) die lekker en aan te raden is. Deze kreeg ik er van de aardige eigenaar bij om te proberen. Daarnaast doen ze geen zout over de friet die normaal smaakt. De pindasaus was wel aan de flauwe kant, maar de prijs was erg goedkoop te noemen met 2,20 voor een friet pindasaus en 1,90 voor friet ketchup. Hoeveelheid is ook normaal te noemen. De zaak ziet er verder schoon uit met een tv, tijdschriften. Alleen de stoelen zouden wel een likje verf kunnen gebruiken.

Ted's Smulhoekje (Oss)

- 1 november 2016 14:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een relatief kleine friettent met fijne stoelen. De friet (met kost 1,90) en snacks zijn vrij goedkoop en ze zijn niet zuinig met de saus. Je krijgt hier een iets groter bakje dan normaal. De kwaliteit is normaal te noemen. Fabrieksfriet die wel goed gebakken is.

Kwalitaria Uden-Zuid (Uden)

- 19 oktober 2016 16:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de openingsdag van deze friettent ben ik gelijk deze friettent wezen testen. De zaak ziet er erg netjes uit met heerlijke zittende stoelen. De friet is semi vers als ik zo kan omschrijven. Ze smaakte goed. De hoeveelheid is normaal. De prijs voor de friet is ietsjes aan de dure kant en de snacks zijn al helemaal duur, dus het beste kan je hier alleen friet eten. Al worden er ook broodjes en burgers verkocht.

Snackbar Harte (Uden)

- 17 oktober 2016 20:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein zaakje waar voornamelijk wordt afgehaald door de buurtbewoners, maar je kunt er aan een lange bar ook zitten. Enkele snacks zijn zelf gemaakt (prijs van snacks is wel aan de hoge kant), maar de prijs van de friet is wel normaal te noemen. Sommige sauzen worden ook zelf gemaakt zoals Melle en knoflooksaus (die laatste is een aanrader als je daarvan houd, veel beter dan bij de gemiddelde shoarmazaak). De smaak en de hoeveelheid van de friet is normaal te noemen. De sfeer is gemoedelijk met een grappige uitbater.

't Hoekje (Elburg)

- 4 oktober 2016 11:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een dagje Walibi zijn we hier friet wezen eten. Het was druk met afhalers, maar wij werden snel geholpen en konden zitten. De friet krijg je hier op een metalen ovalen bord en het portie was best veel. De friet zelf is niet zo bijzonder, maar de prijs is best goedkoop. Friet oorlog kost evenveel als speciaal bijv. en komt niet eens boven de 2,20 euro uit. Snacks zijn normaal van prijs. De sfeer was ondanks de drukte goed. Stoelen zaten lekker en de zaak oogde netjes.

Het Friethuys (Oss)

- 4 oktober 2016 11:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In deze nieuwe zaak (feb 2016) worden een aantal plaatselijke snacks (Maashorstkroket en Bouwmanbal) en eigen gemaakte snacks verkocht. Daarnaast verkopen ze verse friet die bij een eigen aardappelboer wordt geteeld. De friet smaakt heerlijk en de hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs is normaal en de sfeer goed. Mooie inrichting en het van aardappel- tot frietproces wordt mooi in beeld gebracht.

Friture Plus (Susteren)

- 22 september 2016 17:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een zaak waar oude tijden herleven. Er wordt gebakken in een oude frituur, maar dat nostalgisch heeft wel iets. De zaak is zo ongeveer helemaal betegeld en de stoelen zitten niet fijn. De friet zelf smaakt normaal en de hoeveelheid is wat meer dan normaal. Wel is de friet (snacks niet) erg goedkoop. Friet met saus heb je hier al voor 1,90 en dat zie je niet vaak meer.

Cafetaria Stefantino (Ammerzoden)

- 26 augustus 2016 07:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een wisselvallige friettent die wordt uitgebaat door chinezen. De zaak is ruim opgezet en ziet er netjes uit. De prijs van de friet valt mee. De snacks zijn een tikkeltje duurder dan normaal. De portie friet (dunne) vond ik aan de kleine kant en helaas was het fabrieksfriet waar weinig smaakt aan zat. Vrij krokant gebakken. De ketchup smaakte een beetje vreemd (was niet van Heinz).

Cafetaria Op Acht (Eindhoven)

- 24 juli 2016 20:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De bekende friettent op de Boschdijk was dicht, dus we moesten dit keer uitwijken naar een andere friettent. Hier waren we al vaak langs gereden, dus deze werd het en het was geen verkeerde keus. Hier werd ook verse friet geserveerd, die best goed smaakte al zaten er soms wat harde stukjes in. je krijgt er veel saus bij of over je friet (overmatig saus is niet nodig bij verse friet vind ik). Hoeveelheid is ook iets meer dan normaal. Prijs is normaal. Sfeer was minder (tafeltjes hadden iets schoner gekunnen).

Cafetaria De Bunders (Veghel)

- 28 mei 2016 19:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ruim opgezette zaak. Je kunt hier kiezen voor normale (fabrieksfriet) of Vlaamse verse friet tegen dezelfde prijs. Uiteraard kies ik dan voor de Vlaamse verse friet. Deze smaakte goed en het portie was ook redelijk veel. De prijs is normaal te noemen.

Snackpoint 't Trefpunt (Zwartemeer)

- 28 mei 2016 19:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooi opgezette friettent met fijne stoelen. Erg veel keus aan snacks en bij een friet speciaal krijg je hier niet standaard curry, maar een oranje-achtigesaus (geen cocktailsaus, wat in Drenthe normaal is). Uiteraard heb ik ook de plaatselijke snack de eierbal gegeten en deze was ook lekker. De friet was normaal van smaak. Net als de hoeveelheid en de prijs die ook normaal zijn.

Pieperz (Veghel)

- 27 maart 2016 19:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In de foodfactory (een oude fabriek die is omgebouwd tot een eetwalhalla incl. een grote Jumbo) zit ook een bijzondere friettent die verse friet verkoopt met schil. Erg bijzonder, want met schil ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Volgens de medewerkers zouden daar extra voedingsstoffen in zitten. De aardappelsoort zou eigen kweek zijn en wordt lokaal verbouwd en ter plekke gesneden. Het hele proces zie je dus, ook mooi om te zien is dat ze met 6 manden tegelijk bakken (per mand de hoeveel friet die een klant besteld). De bakjes waren van (karton en dus milieuvriendelijk). De friet smaakte goed. De hoeveelheid en prijs zijn normaal. De sfeer is bijzonder, want naast dat het allemaal erg schoon oogt kun je er ook mooi zitten.

Walk in (Vlijmen)

- 23 maart 2016 10:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In deze friettent wordt verse friet verkocht. Deze is helaas een beetje aan de zoute kant. De friet wordt op een bord geserveerd en een normaal portie is behoorlijk (groot portie is niet veel groter). Prijs is normaal. De satepuck smaakte ook goed. De sfeer is gemoedelijk. De milkshakes werden volgens mij nog op de oude manier bereid en smaakte lekker.

D'n Heilige Antonius (Volkel)

- 16 februari 2016 10:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De portie bij deze friettent is behoorlijk. De friet (fabriek) was niet heel bijzonder. Ik vond de nasmaak niet echt lekker. Prijs is normaal. Het interieur is vrij donker en kan hier en daar wel een likje verf gebruiken.

Pim's Frituur (Wijchen)

- 13 februari 2016 16:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier wordt inderdaad verse friet verkocht en je ziet dat de eigenaar met passie werkt. De friet smaakte goed. De hoeveelheid is normaal en de sfeer is ook normaal. Het is een kleine zaak, maar oogt wel netjes. Prijs is een tikkeltje aan de dure kant. Na afloop hebben we nog met de eigenaar gesproken over de diverse aardappelen en welke soort nu goed zijn om friet van te bakken.

Vlaams friteshuis 'van Gogh' (Amersfoort)

- 25 januari 2016 11:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke zaak dat het ook moet hebben van de humor van de man (Arn in dit geval) achter de toonbank. De friet is vers en lekker en is iets dunner dan bij de meeste zaken die verse friet verkopen. Leuk zijn ook de informatieborden over de friet, aardappeleters en de zelf gemaakte kroketten. Dat laatste is zeker de moeite waard om te proberen. Wij hebben een Amersfoortse en een wildzwijn kroket op die beide erg lekker waren. Hoeveelheid is redelijk veel en de prijs is normaal, zo midden in de stad. Er kwam een jongen in de zaak die jarig was en op vertoon van zijn ID kreeg hij een gratis kroket.

De Schaapskooi (Vorstenbosch)

- 22 januari 2016 20:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer nette zaak, waarbij de friet netjes aan tafel wordt gebracht. Er is een ruime keuze aan snacks en sausen. De prijs van friet viel mee. De hoeveelheid is normaal, maar de smaak viel wat tegen. De friet was naar mij idee iets te hard gebakken, want het had wel een heel krokant jasje.

Cafetaria D'n Hap-In (Sint Anthonis)

- 21 januari 2016 10:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[2016]Inmiddels zijn de prijzen sinds mijn laatste bezoek van 10 jaar geleden omhoog gegaan. Nu kost een frietje ketchup of mayo 2 euro. Overigens kreeg ik wel een behoorlijk portie. Prijzen van de snacks vind ik aan de hoge kant. Wel scoort deze tent goed op openingstijden. Elke dag vanaf 11.30 u open.

[2006]Wat me opviel was het grote verschil tussen de prijzen. Zo betaalde ik voor een friet ketchup 1,30 maar een frietje oorlog kost 2,20 wat nog meer was dan een supertje van 2,10 (vrij onlogische prijsverschil volgens mij). De hoeveelheid friet die je krijgt is normaal/gemiddeld te noemen (A20 bakje) en de friet smaakte goed niet te zout en goed gebakken. Sfeer is oke, leuk ingericht met verschillende tafels en barretjes. Tijdens mijn bezoek werd het frietvet verwisseld.

Eethuis 't Veldje (Eindhoven)

- 4 januari 2016 09:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naast shoarma, pizza etc. kun je hier ook friet krijgen. Buiten staat dat ze verse friet verkopen, dus ik was erg benieuwd of dit wel het geval was. Het bleek inderdaad te kloppen. De friet smaakte goed. De hoeveelheid was normaal en de prijs ietsjes aan de hoge kant. Tafels zijn netjes opgedekt, maar friet krijg je wel in een bakje.

Snackpunt Molenpoort (Nijmegen)

- 22 oktober 2015 11:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voorheen zat hier een andere friettent (yam yam), deze is gesloten en nu zit er nieuwe zaak met een nieuwe eigenaar. De prijs voor een puntzak friet mayo is maar 1,50 en dat zie je bijna nergens anders midden in het centrum. De puntzak is goed gevuld. De smaak is niet echt geweldig. Fabrieksfriet die behoorlijk zout is. Het is een loket met aan de overkant een bank waarop je kunt zitten wat er wel schoon uit ziet, maar helaas kun je niet echt rustig eten met al dat winkelend publiek.

Automatiek Marks (Eindhoven)

- 12 oktober 2015 14:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezien op maandag helaas mijn vaste plek voor verse friet midden in het winkelcentrum gesloten was zocht ik naar iets anders, daarbij kwam ik uit bij deze zaak. Het is inderdaad verse friet. Gelukkig was het niet druk en zo kon ik mooi opletten of er wat dubbel werd gebakken. Bij mij was dat niet het geval. De friet zelf smaakte redelijk (er werd zelfs gevraagd of ik Belgische mayo wilde) goed, maar had toch een beetje een vreemde nasmaak. Toch smaakte ze redelijk goed (beter dan fabrieksfriet). De hoeveelheid en prijs vind ik normaal. Tsja, sfeer is minder. Ook omdat je aan het loket eigenlijk nauwelijks snacks vers uit het vet kunt bestellen (staan niet op de prijslijst vernoemd) en de bankjes niet heel lekker zitten.

Vlaams Friteshuis Loket 13 (Nijmegen)

- 16 september 2015 08:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier wordt verse friet verkocht (gesneden, voorgebakken en afgebakken). Helaas zitten er een paar harde stukjes tussen en smaakt de friet vrij vlak. Niet echt een uitgesproken smaak, maar ze smaakte wel goed. Bijzonder zijn de Belgische sausen waarbij Brander wel een aanrader is. Alleen de prijs van deze sauzen zijn wellicht iets aan de hoge kant tov de andere sauzen. Leuk zijn de zakken aardappelen voor de deur. Helaas kun je er niet zitten, maar de tent ziet er wel schoon en netjes uit.

Cafetaria Ons Danny (Eindhoven)

- 11 september 2015 09:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg nette zaak die schoon oogde (tafeltje van ons werd zelfs nog extra schoon gemaakt) met fijne stoelen. De zaak enorm veel keuze mogelijkheden zoals Belg mayo, 27 verschillende hamburgers, veel snacks en 14 verschillende milkshakes. Maar het meest bijzondere vind ik zelf dat ze ook steppengras verkopen en verse friet hebben. Beide heb ik op en waren lekker. De friet had geen uitgesproken smaak zoals je meestal hebt bij vers friet, maar smaakte wel goed. De prijs en hoeveelheid was normaal te noemen (bij steppengras krijg je een bord vol, maar betaal je wel 1,25 extra). Website: http://www.onsdanny.nl/

Snackcorner (Bergen)

- 23 augustus 2015 19:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De nieuwe eigenaars van deze friettent zitten er nog maar enkele maanden. De inrichting is erg mooi. Met name de degelijke fijne stoelen met leuningen zijn erg fijn en er zijn tijdschriften. Je hebt hier extra keuze uit sausen en je krijgt de friet op een bord. Deze zat bij ons goed vol. De prijs daarvoor is relatief goedkoop. De pindasaus was goed heet en de friet was vrij normaal. Wellicht een tikkeltje aan de zoute kant.

Cafetaria/Eethuis Daan & Henny (Valkenburg)

- 28 juni 2015 11:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan de voet van de Cauberg recht tegenover de Gemeentegrotten zit deze friettent waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je krijgt er verse friet. Je ziet dat de aardappel wordt gesneden, voorgebakken en vervolgens wordt afgebakken. De friet (iets meer dan normaal), dat je op een zwart bord geserveerd krijgt met een kleine salade smaakt lekker. De prijs is normaal te noemen. De eigenaar is aardig en doet goed zijn best. TV staat aan en er is voldoende zitgelegenheid. Ze maken hier ook eigengemaakte sausen (zuurvlees en goulash) en snacks oa (loempia, kroketten, gehaktballen). Ook wordt er geëxperimenteerd met snacks om zo nieuwe snacks te verzinnen. Zo heb ik de frikrodel op. Een frikandel dat heeft liggen marineren in een soort van chilisaus met een krokant jasje (zoals van een kroket). Het was een lekkere snack, die zeker een aanrader is om uit te proberen mocht je een keertje in Valkenburg zijn. De goede recensies op eet.nu kloppen bij deze zaak. http://www.cafetariadaanenhenny.nl/

Groenen (Nijmegen)

- 10 juni 2015 19:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ideale friettent in een zijstraatje van de drukke winkelstraat. Leuk zijn de afbeeldingen van de friet en snacks op het prijzenbord. Een friet oorlog is hier even duur als speciaal. Je krijgt dan vrij pittige satésaus, maar dat vind ik wel lekker. Friet zelf is normaal qua smaak, net zoals de prijs, hoeveelheid en de sfeer.

Cafetaria Maria (Hoorn)

- 31 mei 2015 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de plek waar denk ik eerst Snackbar België zat zit nu deze zaak. Ze maken verse friet. Dat is altijd een pluspunt ondanks de friet niet allemaal precies het zelfde is gebakken (de ene is zacht, de andere hard) smaakte het goed. De friet wordt met een beetje sla, stukje tomaat en komkommer op een bord geserveerd en de saus krijg je er in apart bakje bij. Ze maken ook eigen snacks zoals gehaktballen en 2 jodenkoeken met softijs ertussen in. Zaak ziet er mooi verzorgd uit met leuke foto's aan de wand (historie van Hoorn in combinatie van foto's van friet/zaak). Hoeveelheid en prijs van de friet zijn normaal. Snacks zijn een tikkeltje aan de dure kant.

Piccolino (Nijmegen)

- 20 mei 2015 21:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine zaak met erg veel keuze aan sauzen voor over de friet maar de mayo krijg je er gratis bij. Friet smaakte goed, maar ik zal wel dat friet van de vorige klant nog even erbij werd gebakken. Puntzakje is normaal en prijs ook.

Cafetaria De Fijnproever ('s-Hertogenbosch)

- 10 mei 2015 19:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de raam staat groot vermeld dat de frietopia-awards voor beste friettent van 2013 hebben gewonnen, dus ik was zeer benieuwd. De friet was inderdaad vers, knapperig en voor een tikkeltje te zout. De hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs is goed (zeker voor de friet). Sfeer is prima gezien het schoon oogt, ze erg veel keus hebben aan sauzen en snacks en zelf een bakje friet weggeven als ze een fout maken bij een bestelling zoals ik zag bij een andere klant.

Cafetaria 't Luikske (Riel)

- 3 mei 2015 13:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een erg ruim opgezette friettent met heel veel zitplaatsen. Tafeltjes werden meteen afgedaan als mensen vertrokken en de bestelling werd netjes aan de tafel afgeleverd. De friet smaakte normaal (niet te zout, knapperig, met elke te harde stukjes in een bakje maar dat is vrij normaal) en de hoeveelheid en prijs is ook normaal.

Automatiek van Weel (Nijmegen)

- 1 mei 2015 12:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er wordt hier verse friet verkocht. Dat is meestal wel beter dan fabrieksfriet. Hier over het algemeen, maar vreemd genoeg wisselde hele krokante friet met slappe friet elkaar af. Prijs en hoeveelheid is normaal. Sfeer is goed te noemen. Bestelling werd namelijk netjes gebracht en de tafels werden direct schoongemaakt. Ook verkopen ze hier vers ijs.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 19 april 2015 10:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
18-4-20115: Na inmiddels al meerdere keren deze zaak bezocht te hebben was het toen ik met mijn vriendin binnen kwam niet zo druk en hebben we kunnen kletsen met Annelies. In dat gesprek werd nogmaals bevestigd wat wij al wisten gezien de vele bezoekjes in het verleden dat deze eigenaren echt hart voor hun zaak hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor hebben ze inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die ook van ver komen voor een heerlijk frietje. Er waren zelfs internationale klanten (oa een Duitser) aanwezig die speciaal bij Zwerts een frietje kwamen eten. We hebben wederom genoten van de heerlijke friet en de gemoedelijke sfeer en de dag werd helemaal mooi afgesloten met het kampioenschap van PSV! Leuk je wat langer gesproken te hebben Annelies.

Eerder...
Eindelijk heb ik dan deze zaak bezocht. Van de bijna 100 zaken die ik heb beoordeeld is dit een van de beste qua kwaliteit. Wat een genot om het hele proces te kunnen zien hoe friet gebakken dient te worden. Annelies snijdt de frieten en bakt ze voor. Daarna worden ze heerlijk afgebakken door Martin, die de verkeerd (te hard) gebakken stukjes friet eruit haalt. Samen met volgens mij veel vaste klanten die wachten helemaal niet erg vinden zorgt dit voor een gezellig sfeer.
De kwaliteit van de friet was het wachten (vrij lange rij voor een friettent) meer dan waard. Verse friet zoals friet hoort te zijn, je mag zelf bepalen hoeveel zout je erover heen wilt.
Daarnaast is de prijs en hoeveelheid is ook wel goed te noemen, want ik zat redelijk vol. Friet die je mee neemt wordt ook in een puntzak gedaan en dan ingepakt net zoals bij een viskraam maar dan in neutraal papier ipv krantenpapier.
Leuk om te vermelden is dat de award van 2009 een mooi plekje heeft gekregen in de zaak.

Hetty's Verse Patat (Ooltgensplaat)

- 11 maart 2015 19:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan deze doorgaande weg doemde ineens een hele mooie ruim opgezette friettent op. Erg netjes ingericht en er wordt verse friet verkocht die ook nog eens goed smaakt. Een normale portie is redelijk veel, maar als je hier een stokbroodje gezond pakt krijg je voor het geld erg veel en van goed kwaliteit ook. De prijs is normaal te noemen.

Cafetaria 't Klumpke (Leende)

- 4 maart 2015 10:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette zaak, waarbij je kunt pinnen. Ze hebben verse friet, dus dat is altijd een plus punt. De friet was wel zacht van binnen. Prijs en hoeveelheid zijn normaal.

Cafetaria Martin's Place (Nijmegen)

- 31 januari 2015 10:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie locatie met een prachtig uitzicht over het hele plein (als er geen markt is). Leuk detail was de touristische kaart met de hoogtepunten van Nijmegen die ik kon bekijken tijdens het eten van mijn frietje. Hoeveelheid, prijs en smaak zijn allemaal normaal te noemen. Al met al een gemiddelde friettent.

Snackbar Yam-Yam (Nijmegen)

- 19 januari 2015 21:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij een van de ingangen van het winkelcentrum Molenpoort zit deze friettent met automatiek. Je kan zitten aan de overkant van de toonbank, daartussen lopen de bezoekers het winkelcentrum in en uit. De friet is heel apart. Rechthoekige friet (denk vlaams) en ze smaakte best goed. Voor 2 euro heb je een friet met en dat is voor in het centrum relatief goedkoop. De friet krijg je in een puntzak met een normale hoeveelheid.

Frituur de Burcht (Nijmegen)

- 10 januari 2015 16:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de raam staat beste friettent van Nijmegen (wellicht na de verbouwing die 2 komende weken plaats zal vinden niet meer) en verse friet.
De friet is inderdaad vers, maar wel iets te hard gebakken als je het mij vraagt waardoor een deel van de friet te hard is (ik zag ook een oudere klant wellicht daarom een groot gedeelte van zijn friet weggooien). Hoeveelheid en prijs zijn normaal te noemen.
De sfeer is goed. Tegen volgens mij vaste bezoekers werd zelfs gezegd: "Denk eraan dat we komende 2 weken dicht zijn".

Cafetaria Adam's Corner (Nijmegen)

- 10 januari 2015 16:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak oogt schoon en er zijn een paar tafels. De hoeveelheid friet die je krijgt is normaal. De prijs is ook vrij normaal, maar helaas is de kwaliteit niet geweldig. Dunne friet die erg zout was. De volgende keer neem ik wel een pizza want die werd met de hand gemaakt zag ik en zag er goed uit (op maandag en dinsdag is er hier pizzadag).

Cafetaria Wouters (Veldhoven)

- 21 december 2014 20:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooi ingerichte friettent waarbij je verse friet krijgt op een bord met bestek die lekker is. De hoeveelheid is normaal. Je kan zelf de hoeveelheid zout toevoegen. Merkwaardig was dat een friet ketchup 2,80 (aan de dure kant) duurder was dan een friet speciaal 2,75. Het assortiment snacks is er uitgebreid, maar ook daar zijn de prijzen gemiddeld hoger dan elders.

Cafetaria St. Joris (Eindhoven)

- 20 december 2014 20:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens de aardige vrouw achter de toonbank zitten ze hier al 30 jaar. Mijn ervaring was heel wat positiever dan de negatieve ervaringen hieronder. De friet was vers en lekker. Ik bestelde een friet met en de saus was voldoende. Een aantal snacks worden zelfs gemaakt zoals de kroket (goed gevulde rundvlees kroket) en de bamibal (de heerlijk was en een lekker bite had, zelfs een van de lekkerste die ik ooit heb gegeten). Prijs is als je een kleine (normale) friet neemt met een enkele saus wel normaal. Eigen snacks zijn iets duurder dan normaal, maar goed deze zijn wel van kwaliteit dus dat neem ik voor lief. Sfeer is normaal. Friet mag je aan de bar opeten. Helaas niet aan de tafeltjes.

V.O.F. Cafetaria t Huukske (Mierlo)

- 6 december 2014 19:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze verkopen hier verse friet en de 3e generatie is hier inmiddels al aan het bakken. Trots werd er verteld dat ze volgend jaar 50 bestaan. De smaak was lekker. Een zachte romige-achtige nasmaak. De hoeveelheid is iets meer dan normaal. De prijs is normaal en de sfeer is netjes. Alles oogt schoon. Ook de WC en je kunt er pinnen. Als je in het restaurantgedeelte zou gaan zitten krijg je je friet op een bord. Wil je dit niet dan kun je aan de ruime bar of op het terras zitten en krijg je je friet in en een bakje.

Restaria De Heihoek (Oss)

- 18 oktober 2014 18:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze ruim (65 zitplaatsen) mooie ingerichte zaak die erg schoon oogt krijg je de friet op een bordje. Het is erg smalle friet en de saus hield niet echt over. De prijsstelling is ook een beetje merkwaardig. Voor een friet mayo betaal je 2,25 terwijl je voor een friet ketchup 2,60 betaald (in andere zaken is dit meestal gelijkwaardig). De friet was niet echt lekker. Had een vlakke smaak (fabrieksfriet). Jammer, want de zaak ziet er zo mooi uit.

Cafetaria Panache (Uden)

- 25 september 2014 13:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een middelmatige friettent die wordt uitgebaat door chinezen. Friet met een saus is vrij goedkoop, maar neem je bijv speciaal of een warme saus dan wordt het bijna 50 duurder dan met 1 saus. De portie is normaal en smaakt is ook normaal (fabrieksfriet is goed gebakken). De ketchup is aan de pittige kant (geen Heinz). De sfeer is goed. Mooie opgezette zaak met een mooie bar met voldoende zitplaatsen.

Cafetaria 't Buulke (Budel)

- 21 september 2014 16:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De prijs is normaal. De inrichting is ook standaard. Je kunt er pinnen en dat is wel een voordeel. Ook kun je er belegde broodjes krijgen zag ik. Hoeveelheid is normaal en de smaak is iets beter dan normaal. Het lijkt verse friet te zijn, maar er zaten wel redelijk wat harde stukjes in.

Cafetaria An'An Ni Hao (Eindhoven)

- 14 september 2014 16:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk kwamen we voor Martin Zwerts, maar deze was met vakantie. Iets achter in de wijk blijken naast Zwerts nog meerdere friettenten te zitten heel dichtbij elkaar. Waaronder deze friettent die wordt uitgebaat door chinezen met jawel verse friet. Ze werden net zoals bij Zwerts gesneden en voorgebakken. Alleen ze hadden een iets mindere smaak bij Zwerts, maar ze smaakte zeker niet slecht. Zeker gezien de prijs, die voor de friet goedkoop was. Een goede uitwijkmogelijkheid mocht Zwerts dicht zitten. De portie was normaal en de sfeer ook. Voldoende zitplaatsen.

Cafetaria De Luifel (Best)

- 24 augustus 2014 13:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent ziet er erg netjes uit met veel zitplaatsen. Je kunt er ook pinnen. Bestelling werd aan je tafel opgenomen en afgegeven op een bord. Qua portie was dit meer dan normaal. De friet was normaal van smaak. De rasfriet was wel lekker en kost niet veel duurder, dus ik zou hier voor de rasfriet gaan. De kroketten zijn erg lekker. Prijs was wel iets aan de dure kant.

Cafetaria 't Lempke (Eindhoven)

- 22 augustus 2014 13:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vanwege de positieve reacties hieronder voor een wedstrijd van PSV hier een frietje wezen eten. Het was inderdaad verse friet die lekker was. De uitjes worden volgens mij handmatig vers gesneden (zijn namelijk aan de grotere kant dan bij andere friettenten). De hoeveelheid en prijs is normaal te noemen. De zaak ziet er netjes uit. Vooral fijne stoelen om in te zetten en de eigenaar brengt je bestelling.

Snackbar The Saloon (Reusel)

- 10 augustus 2014 15:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Binnen in deze zaak kun je zitten op houten vaste krukken die wel een likje verf kunnen gebruiken. Ik ging dus op het terras zitten. De friet werd niet gebracht en moest je zelf op gaan halen. De hoeveelheid is normaal ondanks dat bij friet middel het bakje wel groter is zat er geen kop friet op waardoor de hoeveelheid normaal uit valt. De smaak was niet geweldig van deze hele dunne fabrieksfriet waar regelmatig harde stukjes bij zitten. De prijs is ook iets boven het gemiddelde.

Eetcafé 't Dörp (Hooge Mierde)

- 10 augustus 2014 15:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ruime zaak met wc en terras. Bijzonder is dat ze een deel van de snacks zelfs maken zoals de kip- en zalmkroket. Laatst genoemde heb ik uitgeprobeerd, want een vissnack kom je niet vaak tegen. Deze smaakte goed. De friet was ook vers, maar had een neutrale smaak maar was wel lekker. Aardappelsmaak kwam niet zo naar voren als de meeste verse friet. Wel kon je zelf de hoeveelheid zout toevoegen aan je tafeltjes. Prijs en hoeveelheid zijn normaal te noemen. Het cafetaria staat los van het eetcafé en de feestzaal. http://www.eetcafe-dorp.nl/

Cafetaria Melle (Uden)

- 31 juli 2014 12:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een klein tentje met een paar barkrukken waar je je friet op kunt eten. Het zag er een beetje onverzorgd en druk uit. Het portie friet was normaal evenals de prijs. Helaas is de smaak van de friet niet geweldig. Ik zag ook dat de friet tijdens het bakken van frituur werd gewisseld en dat komt de smaak niet ten goede.

Cafetaria De Ambacht (Grave)

- 22 juli 2014 21:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er zit een nieuwe friettent op deze plaats waar in het verleden ook een friettent heeft gezeten. De uitbater heeft hart voor zijn zaak. Dit is te zien aan de schone inrichting en dat er zowel fabrieksfriet als ambachtelijke friet wordt aangeboden en uit het praatje dat ik met hem heb gehad. Ook maakt hij een deel van de snacks zelf. De milkshake is ook een aanrader, want deze wordt nog op de ouderwetse manier bereid. Nu het belangrijkste de friet. Tussen fabrieksfriet en de ambachtelijke friet zit 25 cent verschil en dit is verschil is het waard want dan nog is de friet relatief goedkoop. Zeker ook omdat je er een aardig groot portie voor krijgt. De smaak van de friet is lekker, want je proeft de aardappelsmaak en ook is de friet niet te zout. De prijzen van de snacks zijn normaal te noemen.

't Jagershuis (Lierop)

- 13 juli 2014 13:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooi opgezette zaak met een net toilet. De prijs is met name bij de friet goed te noemen (2 euro voor een friet speciaal). De snacks zijn iets prijziger. De hoeveelheid is iets meer dan normaal (het bakje was iets groter dan bij de meeste friettenten, maar kleiner dan een groter friet). De smaak was normaal. Gewoon fabrieksfriet. Ze waren niet te zout en je kunt zelf nog zout toevoegen aan tafel.

Snackbar Jopie (Veghel)

- 1 juli 2014 20:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De tent is erg ruim opgezet (ongeveer 50 zitplaatsen) met mooi meubilair. Zelden zo'n mooie friettent van binnen gezien, maar nu het belangrijkste de friet. Deze was eigenlijk normaal. Misschien zelfs een tikkeltje te zout. De porties zijn normaal te noemen en de prijs voor de friet is iets duurder dan normaal. Met name de snacks zijn hier duurder dan elders (gemiddeld zo'n 30 cent duurder).

Cafetaria Bagdad (Eindhoven)

- 16 juni 2014 14:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op deze plek hebben al meerdere zaken gezeten, maar deze zit er na een verbouwing al een tijdje en oogt schoon en heeft lekkere banken om op te zitten. De kebab smaakt goed (je kunt zelf kiezen wat voor groente je erin wilt hebben en die groentes zagen er vers uit). Ook kun je hier voor een pizza terecht. Helaas is de friet volgens mij van onder belang want deze was te zacht gebakken. De onderste friet in het bakje waren een beetje slap. De hoeveelheid is normaal en de prijs is ook normaal.

An der Mert (Margraten)

- 26 mei 2014 14:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet smaakte normaal en de hoeveelheid was ook normaal. Prijs was ook normaal, maar waar deze friettent pluspunten mee scoort is sfeer. Bij aankomst liggen op elke tafel netjes een servet en bestek klaar. Ook hebben ze op de toonbank een bakje met metalen kleinere vorkjes staan als je liever je frietje met een kleiner vorkje op eet. De uitbater (een griek volgens mij) was erg vriendelijk en bleef maar praten toen wij vroegen over de versieringen bij de Amerikaanse begraafplaats (Memorial Day) en toen er paarden voorbij kwamen met een Meiboom erop. Erg interessant allemaal.

Cafetaria 't Singeltje (Bergen op Zoom)

- 23 mei 2014 20:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke nette zaak. De friet smaakte goed en de hoeveelheid was normaal. De prijs is ook normaal te noemen. Wat opvallend was dat een friet mayo/saté goedkoper was dan een friet speciaal.

Friture Reitz (Maastricht)

- 12 mei 2014 12:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook ik wilde deze befaamde tent testen. De rij viel mee, maar de prijs helaas niet. 3 euro voor een kleine (normale friet ketchup) is aan de stevige kant (later op de dag was ik elders maar 2 euro kwijt voor hetzelfde). Hoeveelheid is daarin tegen wel goed, maar nu het belangrijkste de smaak. Bij binnenkomst zie je al dat de friet die nog afgebakken moet worden al een beetje bruin zijn (wellicht iets te lang voorgebakken). Dit komt de kwaliteit niet ten goede want de friet was te krokant en ik miste de aardappelsmaak. Zonde want het is wel verse friet. De sfeer om buiten je friet op te eten terwijl er binnen wel een zitgedeelte is, waar je niet mag zitten met je friet maakt de sfeer er niet beter op. Grappig was wel dat er een stel met een zoon voorbij kwam toen ik mijn friet aan het opeten was waarbij de vader zei: "Hier wordt de beste friet van Maastricht verkocht". Duidelijk dat de naam dus nog steeds befaamd is, maar voor de friet is dat nog twijfelachtig gezien de meningen hier...

Friture 't Trefpunt (Maastricht)

- 12 mei 2014 12:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit op loopafstand van het station en is een aanrader! Hier serveren ze verse friet die wel lekker smaakt. Een friet met kost maar 2 euro (andere sausen zijn wel wat prijziger). De hoeveelheid was normaal. De prijzen van de snacks zijn ook aan de normale/goedkope kant. Zo heb ik hier voor het eerst een tiroler op. Een snack die ik nog niet kende en lekker smaakte. Ondanks dat het interieur wat gedateerd is mochten we van de eigenaar naar de wc (moesten we eventjes buitenom voor). Via het keukentje waar de zakken aardappelen al klaar stonden konden we zo naar de wc. De eigenaar legde ook uit dat de vorige eigenaar ook verse friet verkocht en dat hij daarop verder is gegaan, zodat deze friettent al bijna 25 jaar verse friet verkoopt. Goede zaak wat mij betreft.

Resto Ricus (Eindhoven)

- 10 maart 2014 15:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn bevinden zijn helaas anders dan de voorgaande testers (zit wel een aantal jaar tussen zie ik). Bij binnenkomst vroeg ik of die 1 euro prijzen ook gelden voor de snacks uit het vet en niet alleen in de muur. Helaas dit was niet het geval. Een friet met stond niet op de prijslijst (erg merkwaardig, want dat wordt volgens mij het meest verkocht). Een normale friet speciaal kost nu 2,65. Dat is elders in de binnenstad wel goedkoper. De hoeveelheid is wel normaal, maar de friet was dun, veels te zout en ook nog eens behoorlijk vet en had een neutrale smaak. Sfeer is wel normaal. Ze hebben gratis wifi.

Frituur 't Belske (Eindhoven)

- 9 februari 2014 17:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In deze friettent wordt verse friet verkocht. Dit is altijd een pluspunt, maar helaas worden ze iets te hard gebakken. Echter je kan zelf zout toevoegen en de prijs is aan de goedkope kant te noemen. De zaak wordt gerund door chinezen en ziet er normaal uit. Je kunt er ook pinnen. Ook voor 2012 en 2013 frituren ze hier verantwoord.

Cafetaria Happy Corner (Overloon)

- 1 februari 2014 21:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk ingerichte zaak dat er best mooi uit ziet. Je kunt er pinnen. Ze vallen onder Smulwereld. We werden naar binnen gelokt door het bord buiten waarop staat 'verse friet'. Helaas dat viel tegen want het was gewoon fabrieksfriet (zeker ivm bordje dat ze in 2012 door McCain waren verkozen tot beste snackbar volgens mij). De friet smaakte normaal. Hoeveelheid is ook normaal. De friet is vrij goedkoop en de snacks zijn normaal qua prijs.

Cafetaria De Toren (Vught)

- 25 januari 2014 20:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent die ook sushi verkoopt of is het een sushitent waarbij friet en snacks bijverdiensten zijn? In de tijd dat wij aan onze friet zaten werd er namelijk aardig wat sushi afgehaald. Zaak zit er normaal uit.
Nu de friet. Die was niet heel bijzonder. Dunne vrij zachte friet (iets te zacht als je het mij vraagt). De hoeveelheid was normaal geweest. De prijs van met name de friet was erg goedkoop. 2 euro voor een friet speciaal en 2,30 voor een oorlog. Dat zie je niet vaak meer.

Cafetaria Montagne (Eindhoven)

- 13 januari 2014 17:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent kan wel een likje verf gebruiken. Daarnaast twijfel ik of de afzuiging wel goed werkt want je rook het overige eten wat er werd gemaakt. De prijs en hoeveelheid is normaal te noemen. De kwaliteit heb ik zo mijn bedenkingen bij. De friet was namelijk wisselend van temperatuur. Het ene frietje was warmer dan de andere, maar het smaakte redelijk goed.

Cafetaria Reintje (Duizel)

- 12 januari 2014 11:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ziet er erg netjes uit. Ook erg nette wc's. Naast de friettent zit een Restaria gedeelte. Ze verkopen hier verse friet, dat is een pluspunt maar ik vond ze wel iets te zacht gebakken vond ik. De friet krijg je wel een grotere bak dan normaal, maar de hoeveelheid die daarin zit is wel normaal te noemen omdat er geen kop op zit. Prijs is iets aan de dure kant (met name verschil mayo en speciaal vind ik groot). http://www.reintje.eu/

Plaza De Heikant (Veldhoven)

- 22 december 2013 21:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is aangesloten bij Plaza. Achter de toonbank staan chinezen. De friet is smaakt redelijk goed en je krijgt er aparte zakjes zout bij, dus je kan zelf bepalen hoeveel zout je over de friet wil. De hoeveelheid en de prijs zijn ook normaal te noemen. De friettent ziet er netjes uit en je kunt er pinnen.

Cafetaria Tivoli (Eindhoven)

- 7 december 2013 20:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de overkant getest te hebben waren we benieuwd naar de friettent, die volgens de overkant meerdere eigenaren had versleten. Efin, we gingen er dus eigenlijk met een beperkte verwachting naar toe, maar ook hier werd verse friet verkocht en de prijzen waren ongeveer gelijk met de frituur aan de overkant. De hoeveelheid was meer en de verse friet was dikker. De sfeer is goed te noemen. Ruime zaak waar je ook kunt pinnen. Personeel hielp ook netje oudere meneer met rollator.

De Frituurhal (Eindhoven)

- 7 december 2013 20:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was vers, maar we hebben wel eens betere gehad. Het waren kleine frietjes en dat zie je niet zo vaak bij verse friet. Merkwaardig vond ik het prijsverschil tussen mayo en speciaal (60 cent). Friet met kost 1,30 en friet speciaal 1,90. De snacks waren normaal geprijsd, maar ook daar was er een heel groot verschil qua sauzen. Het is een kleinere zaak, met maar 2 tafels binnen maar wel een redelijk terras buiten.

Dik en Lang (Eindhoven)

- 26 november 2013 15:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
25/11/2013 Hier weer eens geweest en nog steeds verse friet die goed worden gebakken. Volgens mij zo ongeveer de enige in het winkel- uitgaansgebied van Eindhoven. Porties zijn wel wat kleiner geworden dan eerst, dus die gaat naar normaal.

Heerlijk verse frieten. Ik kon zelfs zien dat ze werden gesneden. Voor 2 euro met saus erover is dat in hartje centrum in Eindhoven een keurige en goede concurende prijs. Ondanks dat je niet echt binnen kunt zitten heeft deze tent wel een leuke sfeer. Het voelt een beetje aan als of je in Belgie een frietje besteld. Je kunt zelfs een friet Belg bestellen. Wellicht is dat met Belgische mayo. Goed overigens dat ze half in de zak ook al een kwak saus doen, want zo heb je wel op alle friet saus zitten.

Plaza 't Supertje (Heesch)

- 22 oktober 2013 15:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan dit pleintje zitten 2 friettenten naast elkaar. De andere heb ik al een keer eerder getest en nu was deze aan de beurt. Je kunt hier kiezen uit 3 verschillende bakken friet klein, middel en groot. Ik koos voor middel speciaal van 2,80. De hoeveelheid was zoveel dat het bij veel zaken een grote friet is. Een kleine friet is wat elders een normale friet is en koste met speciaal 2,20. Dat is aan de goedkope kant, echter bij de snacks was wel een behoorlijk prijsverschil. De smaak was normaal te noemen net zoals de hoeveelheid dus. De zaak is erg ruim opgezet met zeer veel en nette zitplaatsen en een terras. Daarnaast zijn er tijdschriften en is een pinautomaat aanwezig. Zie http://www.supertje.com/

Cafetaria Engelbert (Loenen)

- 20 september 2013 20:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie zaak. Met name het zitgedeelte met erg nette stoelen. Zelfs zo net dat we eerst maar vroegen of we er wel mochten gaan zitten. Er is gratis wifi en als je naar de wc gaat liggen er voor elke wc bezoeker aparte stoffen handdoekjes. De hoeveelheid en smaak zijn normaal te noemen. Wel is de prijsstelling gemiddeld zo'n 25 cent duurder dan beneden de rivieren.

De Zevensprong (Hoenderloo)

- 16 september 2013 09:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens de site van De Zevensprong zelf een begrip in Hoenderloo http://de-zevensprong.org/. Helaas niet in frietland. We zagen dat de friet dubbel werd gebakken en de friet was erg zout. Hoeveelheid was normaal, maar van de prijs en met name het prijsverschil tussen met en speciaal (60 cent) vonden wij aan de hoge kant. Ook zijn de snacks gemiddeld 30 tot 40 cent duurder dan in het zuiden van het land. Sfeer is ook niet zo geweldig. Toen wij binnen kwamen was het rustig en stonden er zeker 2 meiden achter de toonbank. Waarom wordt dan niet even de tafels schoongemaakt?

Cafetaria Unique (Eindhoven)

- 8 september 2013 21:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit 2 straten verder dan Zwerts, maar heeft gezien de aziatische uitstraling van de bediening en eten toch bestaansrecht. De friet was er ook nog eens vers, maar wel aan de zoute kant. Echter het was vrij goedkoop en de hoeveelheid en sfeer was normaal te noemen.

Eten en zo (Mill)

- 2 september 2013 22:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2-9-2013: Nog steeds erg goed en met name de prijs van de friet is goedkoop, want waar krijg je tegenwoordig nog een friet speciaal onder de 2 euro.

Op de plaats waar voorheen het Hemeltje zat, zit nu Eten en zo. Dit is een friettent met daarbij ook een restaurant. De inrichting van de friettent is best wel mooi. De friet is vers gebakken en smaakte goed, met een goede satesaus. De prijs is normaal te noemen en het portie ook.

Brabants Lekkerste (Uden)

- 30 augustus 2013 19:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de slechte reactie van FrankvB was ik zelf toch ook wel benieuwd naar Brabants Lekkerste die inderdaad niet hun naam eer aan doen, want het was eerder Brabants Slechtste qua smaak. Ik ging binnen op een van de best mooie banken zitten, zodat ik de frituur in de gaten kon houden. Wat zag ik tot mijn schrik? Op het einde werd even de oude friet die al eerder was gebakken opnieuw gebakken. Dubbel gebakken friet, dat kan echt niet en dat proefde je ook naast dat de friet erg zout was. Ik heb mijn bakje die een normale hoeveelheid had dan ook niet helemaal opgegeten. Prijs is overigens wel aan de goedkope kant, maar tot nu toe is dit wel qua kwaliteit ruimschoots de slechtste friettent van Uden.

Resto Quick (Eindhoven)

- 24 augustus 2013 15:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan de kleur en stukjes van de friet te zien is dit wel verse friet. Echter helaas niet zo lekker gebakken als elders in Eindhoven. Bij mij deed de naam de friettent want ik kreeg mijn friet erg snel. Het was nog de friet die al in de bak zat waardoor ik vrij veel harde stukjes had en de friet ook redelijk zout was. Inrichting is vrij saai en de prijsstelling is naar verhouding van de sausen nogal groot vind ik. Zonder 1,80 met 2,20 speciaal 2,60

Friet&Zo (Tilburg)

- 16 juni 2013 11:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent met hun all eat concept hebben we getest na een flink wandeling in de Loonse en Drunense Duinen. Speciaal om het concept te kunnen ervaren door Tilburg gereden. Het bleek geen 7,50 maar slecht 6 euro te kosten en ja als je daar onbeperkt friet en snacks + 1 drankje voor krijgt kunnen we niet anders dan de maximale score daarvoor geven voor prijs en hoeveelheid. De friet is vers en smaakte goed. Je kunt zien (heb ook met de eigenaar gepraat) dat ze voor die prijs wel degelijk goede kwaliteit producten willen leveren. De kroket was bijv heerlijk en goed met rundvlees gevuld. De sfeer is goed. Nette inrichting. Enig puntje was dat ze geen pin hadden.

Snackbar Zuiderpoort (Wijchen)

- 13 mei 2013 08:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
09-05-2013: De hoeveelheid friet is nog steeds behoorlijk veel. Jammer, dat de kwaliteit niet goed is want de friet was smakeloos. Ik heb mijn bakje dan ook niet helemaal opgegeten en dat heb ik nog niet vaak gedaan.

07-03-2009: Nog steeds krijg je veel friet, maar de kwaliteit is wel vooruit gegaan vind. Normaal gebakken friet en voldoende saus.

26-12-2007: Je krijgt wel redelijk veel friet. Alleen is de friet redelijk slap en de prijs is redelijk. Tent ziet er redelijk netjes uit met een stuk of 3 tafeltjes en een bar waar je aan kunt zitten.

Friterie d'n Heuvel (Oirschot)

- 27 april 2013 23:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij standaard friettent. Wel eentje met een uitgebreid assortiment (3 verschillende soorten friet). Aardig wat snacks. Hoeveel, prijs, kwaliteit zijn allemaal normaal te noemen. De inrichting is normaal met een paar zitplekken. We werden vriendelijk geholpen. We mochten zelfs de nieuwe Wilmpie saus proeven. Je kunt er ook pinnen.

Snackbar van de Hamsvoort (Helmond)

- 14 april 2013 18:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie nette zaak waar ze verse friet verkopen. Het wordt zelf gesneden voorgebakken en afgebakken. De friet is lekker al zit er hier en daar een stukje in dat te hard is, maar dat is nu eenmaal lastig met verse friet. Prijzen en hoeveelheid zijn normaal te noemen.

Cafetaria De Schans (Tilburg)

- 17 maart 2013 15:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gemiddelde friettent met een erg ruim assortiment aan snacks. Heel Brabants ingericht met de rode en witte tegeltjes, al is de eigenaar van Chineze afkomst. Hoeveel en smaak is normaal te noemen. De prijs is redelijk goedkoop (met name de friet).

Cafetaria Connys Corner (Heesch)

- 12 maart 2013 20:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij standaard friettent. De hoeveelheid en kwaliteit is normaal te noemen. De prijs is aan de goedkope kant. De sfeer is ook normaal. Je kunt er zitten aan een paar tafeltjes. In Heesch heb ik al eerder een friettent getent getest en daar hadden ze ook juinsaus. Dat is een lekkere saus op basis van uien (wellicht iets plaatselijk).

Cafetaria 't Pleintje (Heesch)

- 13 februari 2013 09:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier een frietje wezen eten. Langs deze zaak zit nog een andere friettent, dus je kunt kiezen. Deze zaak was netjes met een paar tafeltjes. De prijs van de friet was aan de goedkope kant, maar helaas waren ze duurder met de snacks. De hoeveelheid en smaak was normaal te noemen.

Cafetaria De Hoek (Eindhoven)

- 12 november 2012 12:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Langs deze friettent ben ik al menig keer langs op gelopen. Nu toch maar eens getest en het was helaas niet echt goed. De hoeveelheid en prijs zijn nog wel normaal, maar de kwaliteit laat te wensen over bij de friet. De snacks waren wel goed en ondanks dat de tent erg groot is opgezet vond ik het er niet schoon uit zien. Bovendien waren ze ook nog eens mijn bestelling vergeten en dat terwijl het niet eens topdrukte was.

Eethuis Druten (Druten)

- 12 november 2012 12:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk was alles wel van een redelijk goed niveau. Friet smaakte redelijk goed, prijs was normaal net als hoeveelheid (tip koop een supertje want dan krijg je hier duidelijk meer friet dan bij een normaal bakje). Sfeer is ook normaal te noemen.

Cafetaria t Pleintje (Loon op zand)

- 29 oktober 2012 10:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Buiten stond een bord met verse friet, dus dat zorgt natuurlijk voor extra aandacht. Het klopte dat de friet vers was, maar helaas was deze wel een beetje aan de zoute kant. Hoeveelheid is normaal en prijs is goed als je met name voor een friet joppie of met (1,90) gaat. Daarboven wordt het al snel een stuk duurder. Sfeer is normaal.

Ujes Eethuis (Uden)

- 16 oktober 2012 12:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is meer dan een friettent, want ze zijn al om 8.00 u open en verzorgen ook maaltijden. De friet smaakte goed en je krijg best veel tegen een schappelijke prijs. Sfeer is ook goed. Netjes ingericht. Ze hebben er een eigen saus. Namelijk Melle genaamd naar de wijk waar deze friettent zit. Deze saus smaakt een beetje naar cocktailsaus, maar dan romiger van smaakt en minder scherp. Smaakte goed bij de friet.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 15 oktober 2012 10:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent stond al lang op mijn verlanglijstje om uit te testen. Vandaag kwam het er dan van. Het is verse friet en dat is wel een pluspunt. Helaas was de friet wel te zout en zaten er een paar minder mooie stukjes bij. Er zijn zaken waar ze die stukjes er tussen uit halen. De hoeveelheid is wel veel. Alleen de prijs van 3,50 voor een klein frietje (eigenlijk normaal frietje) met saus is wel erg duur. De sfeer is normaal. Je kunt er dan wel niet zitten, maar het tempo waarin de bestellingen worden afgewerkt is knap te noemen. Leuk detail was dat frietopia op de puntzak vermeld stond. Dat verklaard natuurlijk ook de grote hoeveelheid recensies bij deze friettent.

Jim's Food Factory (Eindhoven)

- 15 oktober 2012 10:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet een al te beste friettent in het centrum van Eindhoven is dit. Hoeveelheid is nog wel normaal te noemen, maar de smaak van de friet is niet echt lekker (beetje bleekjes). Prijs is aan de dure kant. Groot onderling prijsverschil tussen wel of geen saus (een 1 euro bij bijv. een frikandel speciaal). Je kunt boven ook zitten, maar de inrichting had leuker gekund.

Potato King (Eindhoven)

- 30 september 2012 16:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In de auto reden wij hier langs en mijn oog viel op de term "Verse vlaamse friet". Dat claimen meerdere friettenten, maar dan is het niet altijd vers. Dus wij naar binnen en ons oog viel op een friet pikant. Wat is dat nu. De eigenaar legde netjes uit dat het friet met zoete licht pikante saus was (iets anders dan saus bij vietnamese loempia's). Efin, er werd friet besteld. De hoeveelheid was normaal, net als de prijs en de sfeer was gemiddeld. Nu de friet, deze was inderdaad van een verse aardappel dus erg lekker. Na Martin Zwerts en Dik en Lang misschien wel de lekkerste in Eindhoven!

Cafetaria De Heikant (Malden)

- 10 september 2012 18:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruime hoeveelheid zitplekken en parkeerplaatsen. De hoeveelheid is normaal te noemen. Je kan hier beter een grote friet nemen dan een normale friet. Prijsverschil is maar 40 cent. Je krijgt dunne friet die normaal smaken. De pittige bami vond ik aan de flauwe kant.

Quick'n Tasty (Groningen)

- 13 augustus 2012 08:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iets ten zuiden van het CS zit deze friettent, die volgens hun site al 4 achter elkaar de beste friettent award van Groningen hebben gewonnen.
De sfeer was erg goed, nette zaak met voldoende zit gelegenheid. Aanwezigheid van PIN en WIFI hotspot, friet op borden en het werd netjes gebracht. Ook bezorgen ze hier friet aan huis.
De hoeveelheid op de borden was behoorlijk veel. Bij een frietje groot kreeg je een iets groter bord en duidelijk meer friet dan een normaal frietje. Echter dat was ook al een grote hoeveelheid friet. Prijs was ook goed. Friet oorlog is even duur als speciaal. De smaak was ook goed. Lekker knapperig en goed gebakken. Ook kun je hier voor rasfriet kiezen.

Automatiek Van Den Akker (Schijndel)

- 9 augustus 2012 08:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De dames achter de toonbank nemen de bestelling op terwijl ik denk de eigenaar alles bakt. Veel snacks zijn ambachtelijk gemaakt net zoals de satésaus en stoofvlees. Helaas de friet niet, maar deze smaakte ook niet verkeerd. Hoeveelheid is normaal te noemen en de prijs is goedkoop. De eigen gemaakte bamibal was erg lekker en pittig. Er staan voldoende tafels en stoelen en het ziet er schoon uit.

Eijsbouts (Ommel)

- 17 juni 2012 20:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze friettent is eigenlijk alles normaal. De friettent zit achter de het café en zaal en is vrij klein maar heeft wel een gemoedelijke uitstraling. De prijs is normaal (al waren sommige snacks wel aan de dure kant vond ik). De hoeveelheid en smaak is normaal. Je krijgt bij je friet een zoutpotje zodat je eventueel zelf nog zout kunt toevoegen al was de friet al zout genoeg.

Cafetaria Erp (Erp)

- 5 juni 2012 14:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit hier nog maar 9 maanden en wordt gerund door chinezen. Ze zijn aangesloten bij de One-2-Eat keten. Er zijn in de ruime zaak 2 zitgedeeltes en alles oogde erg schoon en netjes. De friet is vers en je kunt zelfs kiezen uit 2 maten (normaal en dikke). Opvallend was de prijs, want er was geen prijsverschil tussen een friet speciaal en oorlog (beide 2 euro, best goedkoop). Echter bij de snacks was er wel een groot prijsverschil te zien en deze lag iets hoger dan normaal. De friet zelf smaakte goed.

Kwalitaria Forest (Ysselsteyn)

- 20 mei 2012 16:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is erg kindvriendelijk want ze hebben zelfs een heuze ballenbak. Daarnaast is de friettent erg netjes en ruim ingericht met veel zitplaatsen en ruime openingstijden elke dag tot 1.00 u of later volgens de site. De prijs is normaal te noemen, maar de hoeveelheid die je hier krijgt voor een normaal frietje is bij de meeste andere friettenten een friet groot. Echter dit zijn we in Limburg inmiddels wel gewend. De kwaliteit is normaal te noemen. Voor de eerste keer heb ik een bamsa op en dat was best lekker.

Snackbar De Pitstop (Wilp)

- 1 mei 2012 08:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk een heel doorsnee friettent. Prijs, kwaliteit en hoeveelheid was allemaal normaal. Ze verkopen hier een friet vrede ipv oorlog (is wel hetzelfde qua recept). Buiten hebben ze bankjes, maar geen tafeltjes. Dan wordt de friet op een deksel van een doos meegegeven en dat werkte goed. Sfeer was normaal. Leuk detail was de flitspaal zowat voor de tent, want dat is wel een beetje toepasselijk bij een pitstop.

Parkzicht (Stevensbeek)

- 14 april 2012 16:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op het tijdstip dat wij er gingen eten was het erg rustig, maar dat neemt niet weg dat we netjes werden geholpen. Alles is eigenlijk hier normaal bij deze friettent. De friet smaakt redelijk goed, prijs is normaal en de hoeveelheid ook. Er staan een paar tafeltjes en zowel de vloer als de muren zijn betegeld.

Cafetaria t Goudhaantje (Nederweert)

- 12 maart 2012 20:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was redelijk druk en dat kwam helaas de kwaliteit friet die wij kregen niet ten goede. Misschien kregen de mensen die de friet afhaalden (friet kwam uit de zakken) wel betere friet want die van ons was te kort gebakken. De prijs was wel goed, al verbaas ik me zoals zo vaak het grote prijsverschil tussen een friet oorlog en speciaal. De hoeveelheid was iets meer dan normaal en de tent zag er netjes uit.

Snackbar T Hapje (Wanroij)

- 10 maart 2012 20:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
We kwamen door de weeks rond 23.00 u binnen gelopen in deze tent omdat elders in de omgeving de meeste friettenten al dicht zitten. Je krijgt hier best veel friet voor een erg schappelijke tot goedkope prijs. De friet smaakte goed en met de eigenaren hebben we nog gebabbeld en ben ik wat meer te weten gekomen. Mooi om die passie van de eigenaren te zien. Op de site van friettent draaien ze ook nog eens een toepasselijk Brabants frietnummer, wat wil een frietliefhebber nog meer.

Plaza Dinthers Eethuis (Heeswijk)

- 3 maart 2012 21:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent ziet er van binnen netjes uit. Je krijgt je friet op een bord geserveerd die best vol is. De prijs is normaal te noemen en de friet smaakte goed.

Het Bikkertje (Eindhoven)

- 18 november 2011 13:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben hier inderdaad verse friet, maar helaas waren ze een beetje te zacht gebakken en smaakten ze redelijk goed. Erg jammer is dat je voor het ruime zitgedeelte 1,40 extra moet betalen. Echter de wc's zijn wel netjes. Prijs en hoeveelheid zijn normaal te noemen.

De Wiegelaar (Hilvarenbeek)

- 29 oktober 2011 20:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine zaak, waar je zit op krukjes. De friet is wel vers, maar doordat het dun gesneden is hoeven ze niet lang gebakken te worden want de friet was zo klaar. Echter helaas zaten er ook wat harde stukjes in onderin het bakje. Dit terwijl de rest wel goed was. Prijs is goed als je een grote friet besteld (wel geen stoofvlees bestellen want een verschil van ruim 1 euro met de andere sauzen vind ik persoonlijk wel veel). Maar prijs verschil met klein en groot is niet zo groot, dus je kunt hier beter een grote friet bestellen dan een kleine. Hoeveelheid is normaal te noemen.

Mister Snacktime (Eindhoven)

- 28 oktober 2011 20:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent zit er nog maar paar maanden. Hij zit op het einde van stratumseind. De zaak ziet er van binnen netjes uit. De prijs en hoeveelheid is normaal te noemen. De friet moeilijk (pindasaus, speciaal en stoofvlees allemaal op een frietje gescheiden) smaakte normaal.

De KomEet (Schijndel)

- 27 september 2011 19:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iets aan de dure kant, maar ik heb zelden zo'n ruim aanbod gezien in verschillende soorten frikandellen en kroketten. De smaak en hoeveelheid zijn normaal te noemen. De zaak is er ruim van opzet (85 zitplaatsen!) en ziet er erg netjes uit. Leuk ingedeeld met mooi meubilair. Bij de snackkoerier zou deze tent denk ik wel hoog scoren.

De Mert (Waalre)

- 26 september 2011 10:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tafels en stoelen stonden amper goed opgesteld, maar ik mocht wel netjes in het keukentje mijn handen wassen en we kregen de friet op een bord geserveerd. Helaas was de friet zelf niet bijzonder en de hoeveelheid normaal. De prijs was wel aan de stevige kant. Met name bij snacks, maar ook tussen de diverse sausen voor op de friet was een groot verschil te zien.

Kwalitaria Lisa (Schijndel)

- 22 september 2011 09:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een kwalitaria die wordt gerund door chinezen. Deze chinezen zijn goed bezig want ik kreeg op mijn ovalen bord lekkere verse friet waar nog geen zout op zat. Deze werd samen met het bestek aangeleverd in een emmer. De hoeveelheid op het bord was ook meer dan gemiddeld. De prijs van de friet is normaal te noemen (snacks is een beetje aan de dure kant). Inrichting is netjes met wat tijdschriften etc.

Snackcorner De Kafmolen (Schijndel)

- 19 september 2011 10:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruime nette zaak met terras en tv en krantjes/blaadjes. Je krijgt een redelijk bakje (met kop) friet. De prijs van de friet is normaal te noemen, met de snacks zijn ze wat aan de dure kant. De smaak is normaal te noemen.

Cafetaria De Euroburger (Wijbosch)

- 13 september 2011 18:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wellicht is er in de 4 jaar tijd na de recensie van B007 erg veel veranderd (volgens mij ook van eigenaar gewisseld), want ik vond dit een erg goede friettent. Ruim van opzet en ze hebben een eigen gemaakte saus, namelijk de eurosaus en deze heb ik natuurlijk geproefd. Het is een heerlijk frisse saus die goed bij de friet past. Je krijgt de friet op bord geserveerd met een apart bakje voor de saus, zoutvaatje en bestek. Het is een grote portie en de friet smaakt goed. De prijs is normaal, als je naar de verhouding kijkt qua hoeveelheid eigenlijk zelfs goedkoop te noemen. Ze vallen onder de Fast and Fresh keten.
http://www.deeuroburger.nl/

Friethal De Put (Oirschot)

- 28 augustus 2011 18:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Midden in het oude centrum ligt deze tent waarbij je niet op banken kunt zitten, maar niet aan een tafel. Ze verkopen dunne frietjes die niet veel smaak hebben vond ik. Hoeveelheid en prijs is normaal te noemen.

V.O.F. Cafetaria Perwilly (Someren-Eind)

- 14 augustus 2011 15:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een wandeling in het natuurpark de Grote Peel heb ik hier een frietje gegeten.
Het is een nette erg schone zaak. De prijs is redelijk goedkoop en de smaak van de friet is goed. Aangezien je een zakje zout erbij krijgt kun je zelf bepalen hoeveel zout je over je friet wilt. Leuk detail een friet joppie en piccally is goedkoper dan een friet speciaal. De hoeveelheid is normaal te noemen.

Cafetaria Best-Bite (Venhorst)

- 13 augustus 2011 14:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prijs, hoeveelheid en smaak zijn allemaal normaal te noemen. Ze hebben een ruim assortiment en verkopen steppengras (weet alleen niet zeker of ze dat los doen ipv bij een menu).
Je kunt er met pin afrekenen.
Intereur is wat verouderd en met name de stoelen en tafels zijn aan vervanging toe.
http://www.cafetariabestbite.nl

AnyTyme Centrum (Eindhoven)

- 27 juli 2011 14:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Stratumseind heeft er een nieuwe friettent bij en deze ligt precies op in het midden van de uitgaansstraat. Het pand is helemaal opgeknapt en erg mooi geworden met lekkere zit banken en een bovenverdieping. Je krijgt hier dikkere friet en ze smaken goed. De hoeveelheid is normaal te noemen en de prijs voor in het centrum ook. Naast friet kun je er ook kebab etc. krijgen.

De friettent is zo nieuw dat ik het telefoonnummer er nog niet van heb kunnen vinden op internet.

Kwalitaria De Groot (Zeeland)

- 1 juli 2011 14:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voorheen was dit Tej Tat, maar sinds de 3e generatie de friettent heeft overgenomen op 1 januari 2011 is de naam aangepast. De geschiedenis van deze friettent stond mooi op een muurt geschreven. Binnen was het erg netjes, met fijne stoelen. Je krijgt je friet op een bord en deze bord lag flink vol en dat voor een normaal frietje (wordt gezien als klein frietje qua prijs). De friet smaakte ook nog eens goed.

De Bikbar (Maurik)

- 1 mei 2011 12:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent met vind ik een leuke naam heeft een groot terras en je kunt er met PIN afrekenen. Een friet oorlog, speciaal en satésaus is allemaal even duur. Namelijk 2 euro en dat vind ik redelijk goedkoop. Hoeveelheid en smaak zijn normaal te noemen.

Cafetaria Die 2 (Sint-Oedenrode)

- 10 april 2011 13:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie nette zaak met voldoende zitplaatsen. Je krijgt hier als je de friet ter plaatse op eet je friet op je bord met een vork dat ze komen brengen en dat was een flinke hoeveelheid. Ook de bakjes voor de krotet zijn van steen als je ze op een zitplek op eet. Ze maken zelf oa kroketten, bamihappen en nasiballen. Assortiment snacks is erg uitgebreid. De friet zelf smaakt redelijk goed. Niet te zout en is goed gebakken. Prijs is normaal te noemen.

Cafetaria-Eetcafe t Centrum (Nuland)

- 13 maart 2011 23:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naast de friettent zit aansluitend een eetcafé. Je kunt in deze friettent pinnen. De zaak ziet er netjes uit alleen de krukken vond ik minder om op te zitten. Bij de friet krijg je een zakje zout zodat je zelf hoeveelheid zout over je friet kunt bepalen.
De hoeveelheid en smaak van de friet is normaal te noemen.
De prijs is wat aan de dure kant.

Cafetaria Koeberg (Cuijk)

- 2 februari 2011 20:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg mooie nette zaak en aardige eigenaar. TV scherm met openhaard erop is nog steeds aanwezig. Je krijgt hier een groter bakje friet en als je het meeneemt doet de eigenaar nog wat friet extra in de zak. Prijs is normaal te noemen en de smaak ook.

Vrije Markt Cuijk (Katwijk)

- 30 januari 2011 21:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op deze markt die wekelijks binnen wordt gehouden is een groot marktplein met vaste eettenten aanwezig. Hierbij is ook een friettent aanwezig. Je kunt kiezen tussen een zak of bakje en tussen een kleine friet en een grote friet (zit 50 cent verschil tussen). Ik koos een grote friet speciaal die normaal van prijs is. De friets smaakt normaal en de hoeveelheid is ook normaal te noemen. De sfeer vond ik best gezellig. Veel zitplaatsen met live muziek (bandje).

Eeterij Smulders (Mariaheide)

- 9 januari 2011 14:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is erg netjes van binnen. Er wordt gevraagd of je normale of franse frietjes krijgt. Je kunt er pinnen.
Bij de friet krijg je een extra zakje zout. De hoeveelheid is normaal te noemen. Even als de prijs en de smaak.

Naast de friettent zit hier ook een restaurant.

Website: http://www.eeterijsmulders.nl/

Cafetaria Nardje (Uden)

- 13 december 2010 20:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdens de drukke tijd bezocht op zondag. Er werkten toen 6 personen en dat liep als een trein. Ondanks de drukte waren we redelijk snel aan de beurt. De zaak ziet er netjes uit. Je krijgt hier een redelijk gevulde bak volgens mij verse friet. Ze waren mooi goudbruin gebakken en niet te zout en smaakte goed. De prijs is normaal te noemen.

La Compagnie (Boekel)

- 11 december 2010 15:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent valt onder snackpoint. Naast een friettent hebben ze hier ook een café, catering en zalencentrum zie http://www.la-compagnie.nl/

Een frietje speciaal kost 2,25 wat vrij normaal is te noemen. Je krijgt dan wel een redelijk grote bak met een kop er op. De friet smaakte goed, was vrij krokant. De sfeer was goed. Het lijkt een beetje alsof je aan het strand of onderwater zit. Personeel is erg beleeft en kwam het eten zelfs brengen. Bijzonder was de prullenbak met voetpendaal. Erg handig!

Eethuis Toko Ben (Wijchen)

- 29 november 2010 19:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De toko verkoopt naast wokgerechten ook indisch eten in een winkeltje en friet en snacks. Daarbij zit je in het winkeltje wat voor een apate sfeer maar niet onaangename sfeer zorgt. De friet krijg je in een groter bakje dan normaal en smaakt normaal. De prijs is redelijk goedkoop voor 2 euro heb je een friet speciaal of pindasaus.

Preuverie de Toren (Echt)

- 15 november 2010 08:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik bezocht deze friettent het weekend nadat bekend werd dat deze friettent 3e was geworden in de top 100 van de snackkoerier. We werden ontvangen met champange (maar daar moet je natuurlijk doorheen kijken als friettist, want normaal krijg je dat niet). Er zijn 2 zitgedeeltes (een meer voor het afhalen) en het andere achteren waar we gingen zitten. De bestellen werd opgenomen en alles ziet er mooi uit. De service is goed (je mag zelfs een stuk fruit (appel of sinaasappel)) na afloop mee naar huis nemen.

Maar nu de friet zelf. Deze werd op een bord geserveerd maar was niet meer dan een normaal portie. Ik bestelde een friet oorlog, maar kreeg volgens mij een friet rotzooi want er zat ook curry bij. De smaak was normaal te noemen, maar de prijs (je betaald denk ik vooral voor de service) is wat aan de prijzige kant vind ik.

Uit ondernemersoogpunt waar vooral de snackkoerier naar kijkt kan ik me wel voorstellen dat deze tent hoog scoort, maar qua kwaliteit etc. kan er nog wel wat worden verbeterd. Wellicht verse friet gebruiken ipv fabriek friet.

@ Hamseteren, ik heb het snijden van de aardappels niet gezien! Bij tenten die wel echte verse friet verkopen zoals Zwerts in Eindhoven bijv. zie je het snijden en voorbakken ook.

Maar goed ik zal de zaak over een tijdje nog eens bezoeken en mijn mening eventueel bij stellen.

Cafetaria Spierings (Son)

- 11 november 2010 15:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een niet zo'n beste friettent. Binnen ziet het er wel redelijk mooi uit. Al had de vloer en tafels schoner mogen zijn.
De hoeveelheid die je krijgt is normaal te noemen. De prijs is aan de dure kant. Verklaar mij het prijsverschil van 0,75 cent tussen een friet speciaal 2,25 en friet satesaus 3,00. Daarnaast waren de friet zelf te lang gebakken, wat de smaak niet ten goede komt.

Cafetaria Polonia (Drunen)

- 11 oktober 2010 19:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kwaliteit en prijs zijn normaal te noemen. De hoeveelheid is iets meer dan normaal. De zaak is ruim opgezet met een enorm groot plat tv beeldscherm. Leuk en netjes (wc ook) ingericht. Menu is met krijt geschreven op een bord. Personeel was vriendelijk en de friet werd naar onze tafel gebracht.

Friterie & zo (Nijmegen)

- 11 oktober 2010 19:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij de kermis van Nijmegen heb ik hier een frietje gegeten. Het was best wel lekkere verse friet. Misschien aan een tikkeltje zoute kant. De hoeveelheid is normaal te noemen en het is aan de prijzige kant.
De sfeer is goed, best mooie inrichting en je krijgt een nummertje wat een medewerker van de zaak roept als je bestelling klaar is. Handig want zo hoeft de medewerker niet heel de bestelling op te noemen (roepen) door de zaak of het te brengen.

Cafetaria 't Plein (Volkel)

- 4 oktober 2010 12:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt in deze friettent meer friet dan normaal. Op het bakje doen ze een grote berg. De smaak is normaal te noemen, misschien iets aan de zoute kant. Prijs is ook vrij normaal. De sfeer redelijk goed. Ruime zaak (2 zitgedeeltes en terras). Daarnaast zijn er ook kranten aanwezig.

De Molensteen (Melderslo)

- 11 september 2010 09:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals veel friettenten krijg je ook hier een vrij grote bak friet. De prijs was normaal te noemen. De friet zelf smaakte goed. Ze verkopen 5 verschillende kroketten. De kip sate kroket daarvan was erg lekker en is zeker aan te raden. De sfeer en inrichting zijn normaal.

D'n Hijzelaar (Boekel)

- 4 september 2010 10:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent is wel redelijk groot maar oogt niet heel schoon. Veel mensen nemen de friet mee. Je krijgt hier franse frietjes, die vrij droog smaken. Niet heel knapperig zijn, maar het ergste vond ik wel dat ik in mijn friet ketchup verschillende vliegjes tegen kwam. In de ketchup zaten blijkbaar vliegjes. Dat kan echt niet! Ik kreeg toen ik het aankaarte wel een nieuw frietje (mayo heb ik toen maar gekozen), maar me eetlust was wel grotendeels verdwenen. De hoeveelheid en prijs zijn normaal te noemen.

Snack2000 (Oosterwolde)

- 27 augustus 2010 10:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In Oosterwolde zijn volgens het meisje achter de toonbank 4 friettenten. Dat is behoorlijk veel voor zo'n relatief kleine plaats.
Ondanks dit een relatief klein zaakje is, is de sfeer goed. Tv, kranten zijn aanwezig. De prijs is erg goed. Een friet oorlog 1,70 is hier zelfs nog goedkoper dan een friet speciaal 1,80. Iets wat ik nog nooit eerder ben tegen gekomen. De hoeveelheid was normaal en de friet zelf smaakte goed, niet te zout en was knapperig mooi goudkleurig. Ze hadden dan wel geen smulrol (schijnt niet goed te lopen in Friesland), maar wel een eierbal en daar had ik nog niet eerder van gehoord. Dat is een hardgekookt ei, met daarom heen de inhoud van een kroket en knapperig laagje.

Snackpoint De Hoek (Oosterwolde)

- 27 augustus 2010 09:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent staat op een hoek van de straat. Vandaar de naam. De hoeveelheid en kwaliteit was normaal te noemen. De prijs is erg goedkoop, net zoals de huizenprijs in Friesland. Voor een friet oorlog ben je hetzelfde kwijt als friet speciaal namelijk 1,80. Dat ligt nog altijd ruim onder het landelijk gemiddelde. De sfeer is goed. Tv, ruime schone zaak.

Cafetaria Marktzicht (Uden)

- 12 augustus 2010 11:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[2010]Inmiddels is de zaak verbouwd en erg mooi geworden binnen. Je besteld aan een ronde toonbank en het ziet er allemaal netjes uit. De zaak wordt nog steeds door chinezen gerund.
[2005]Bij deze friettent krijg je veel friet, waardoor de prijs in verhouding goedkoop is. Er is genoeg ruimte in de friettent en de sfeer is gezellig. De frieten smaken goed.

Cafetaria Eethuis De Buurman (Odiliapeel)

- 11 augustus 2010 13:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kwam er aan en dacht dat de tent op slot zat, maar toen kwam de eigenaar de deur open maken. Naast dat het een snackbar is kun je er ook iets van een kaart eten (soort van mini restaurant). De tent is ruim van opzet met een leuke inrichting (oa de laven van de Efteling).
Ik kreeg veel friet. Het sausbakje zat vol friet en er zat een berg op die zowat er elk moment van het bakje kon vallen. Er zat meer dan voldoende saus op de friet. De smaak was normaal te noemen. De prijs voor me frietje speciaal was 2 euro en voor die hoeveelheid relatief goedkoop.

Snacktaria Hans van Vugt (Oss)

- 4 augustus 2010 13:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg wisselvallig! De zaak ziet er redelijk mooi uit van binnen. Met tijdschriften etc. Echter een klein frietje speciaal (dat is een normaal frietje) kost 2,35 en dat vind ik toch wel aan de redelijke prijzige kant. Je krijgt dan wel veel friet, maar helaas zag ik de jongen achter de toonbank friet dat eerder was gebakken terug gooien in de frietpan. Iets (dubbel bakken) wat echt niet kan, ook al heb je foldertjes liggen van verantwoord frituren! Daarnaast was de friet ook nog eens te zout. Erg jammer, want als je binnen komt in zo'n vrij nette uitziende zaak verwacht je er best veel van en het belangrijkste de smaak valt helaas tegen.

Cafetaria Ugala II (Nijmegen)

- 21 juli 2010 07:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor het vuurwerk op de Waalkade zijn we hier een frietje wezen eten. Alles (kwaliteit, kwantiteit, prijs en sfeer) in deze tent is normaal (gemiddeld) te noemen. Al waren ze in de drukte een beetje kwijt wie nu wat had besteld.

Cafetaria Manders (Eindhoven)

- 12 juli 2010 18:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een dagje zwemmen zijn we hier wat gaan eten. We waren met zijn vijven gaan eten en er werd meteen door het personeel netjes een extra stoeltje aan tafel gezet. Ondanks dat het een klein zaakje is, is het wel leuk ingericht verder. Je krijgt de friet op een bord geserveerd en de hoeveelheid is best veel, maar daar lijk je dan ook wel deels voor te betalen (friet speciaal kost bijv. 3,25 euro). Kwaliteit is normaal te noemen. De pittige bamischijf die ze hier hebben is een aanrader.

De Balk (Balkbrug)

- 27 juni 2010 13:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een dagje Ponnypark Slagenharen zijn me vrienden en ik naar deze friettent gegaan. Op internet http://www.snackpointdebalk.nl/ had ik al gezien dat deze friettent erg goedkoop is, want 1,60 voor een friet speciaal of saté vind je niet zo snel bij andere friettenten. De hoeveelheid was normaal te noemen en de friet smaakte goed. Was goed gebakken en knapperig. Ook heb ik hier de Doelpaal getest. Deze was lekker en door het grote formaat daarvan ging ik met een vol gevoel weg. De zaak zelf ziet er redelijk netjes uit, met tv, tijdschriften en je kunt er pinnen.

Plaza Overloon (Overloon)

- 21 juni 2010 07:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Plaza in Overloon is een redelijke goede. De friettent is ruim opgezet met veel zitplaatsen en oogt netjes. De friet is lekker te noemen met voldoende saus en wordt in groter bakje dan normaal geserveerd. De prijs is normaal te noemen als moet je geen frikandel speciaal bestellen want dat is duurder dan een friet satésaus en dat vond ik wel een beetje vreemd.

Fine Food (Uden)

- 26 mei 2010 07:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een avondje Australian Nervana (tribute to Nirvana) in De Pul zijn we na afloop in deze friettent beland. De friettent wordt gerund door chinezen en zit er van binnen netjes uit. Je kunt er ook chinees afhalen. Waardoor ze naast de friet en de snacks een groot aanbod hebben. De friet is niet zo duur en smaakte goed (goede satésaus). De hoeveelheid is normaal.

Strandpalviljoen De Kuilen (Langenboom)

- 24 mei 2010 14:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Recreatieplas De Kuilen is opgeknapt en er is een nieuw Strandpalviljoen gekomen. Deze is op alle zondagen en in het hoogseizoen op alle dagen geopend.
Aangezien ze als enige friet op De Kuilen verkopen zou je een wat hoge prijs verwachten, maar dat was niet het geval. Een frietje speciaal kost 1,95 en dan krijg je een normaal portie dat redelijk goed smaakt op de grote hoeveelheid zout na. De sfeer is goed, want wat wil je nog meer met een prachtig uitzicht op de recreatieplas.

Snackbar 't Oventje (Zeeland)

- 24 mei 2010 12:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent in het Oventje (is toch een soort van alleen staand dorp) is een normale tent. Er staan een paar tafels. De friet en hoeveelheid zijn normaal te noemen. Friet klein is hier eigenlijk wat bij de meeste friettenten normaal is. De prijs is redelijk goed, met name snacks zijn relatief goedkoop.

Cafetaria Het Pierke (Steensel)

- 17 mei 2010 10:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een heerlijk dagje Bobbejaanland zijn we bij de eerste afslag (afslag 32) in Nederland voor deze friettent gegaan. Een normaal bakje is hier groot, echter daar lijk je gezien de prijzen ook voor te betalen. Met name het prijsverschil tussen de sausen verbaasde ons (friet oorlog groot is 80 cent duurder dan speciaal). Ze hebben ook friet smulsaus en rotzooi. De kwaliteit is normaal te noemen. Redelijk grote friet (wellicht vers, maar dat was lastig te proeven) maar de grote hoeveelheid saus die de meiden op de friet deden zorgde voor een minpuntje. Verder was het leuk ingericht (zitplaatsen aan tafels en krukken), met een tv en wat foto's van de omgeving en carnavalswagens.

Snackbar Woenselse Heide (Eindhoven)

- 14 mei 2010 12:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze door chinezen gerunde friettent is redelijk ruim van opzet en de vrouw achter de toonbank is aardig. Ze hebben smikkelsaus, een saus (soort van yofresh met dunne uitjes er door heen. Iets frisser van smaak dan joppiesaus) wat ze niet overal hebben en volgens de vrouw uit Eindhoven komt.

De friet smaakte goed want deze is 1 dag ervoor vers gesneden volgens de vrouw. De hoeveelheid en prijs zijn normaal te noemen.

D'n Inloop (Nijnsel)

- 9 mei 2010 14:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg ruim (80 zitplaatsen) opgezette mooie zaak in jaren 60 (Elvis tijd) stijl. Helemaal op zijn Amerikaans ingericht. Met ook leuke meiden achter de toonbank. Friet brengen ze netjes naar je plaats. Zie hun site: www.deninloop.nl

De kwaliteit is redelijk goed te noemen. De hoeveelheis is normaal, maar een frietjes speciaal voor 2,30 is wat aan de dure kant.

Cafetaria De Prins (Molenhoek)

- 1 mei 2010 13:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een het pitch & putt golven zijn we hier een frietje wezen eten. Ondanks dat ik vreemd genoeg 30 cent korting kreeg was de friet niet erg lekker. Veels te hard gebakken. Er zat zelfs een frietje in me bakje in dat helemaal zwart is. Erg jammer want de hoeveelheid was dan wel weer goed, maar als je dan geen lekkere friet krijgt zit je dat zowat met tegenzin op te eten. Prijs is normaal te noemen. De sfeer was ondanks de vriendelijke man achter de balie niet zo best, met name omdat de vloer en de ramen nogal vettig er uit zagen. Iets beter schoonmaken zou al veel doen.

De Oude Post (Sint Hubert)

- 1 maart 2010 09:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijk mooie onderhouden friettent met binnen 16 zitplaatsen. De friet wordt lekker knapperig tot goudgeel gebakken en smaakte goed. Hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs is redelijk normaal te noemen.

Eeterij Mickx (Schaijk)

- 4 februari 2010 09:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nadat Tino gesloten is heeft hier kort Ongewoon Anders gezeten en dat was idd Ongewoon Anders (lees: slecht). Nu zit er een nieuwe zaak waar je zowel friet kunt afhalen als daar ter plaatse opeten. Ik deed het laatste. Je friet krijg je op een bord met wat rauwkost en smaakt goed, je krijgt redelijk veel. Saus zit op een apart schaaltje, helaas wat het voor mij iets te weinig. Een frietje speciaal op een bord kostte mij 2 euro en dat vond ik voor wat ik kreeg een schappelijke prijs. Ruim en net zitgedeelte.

Cafetaria Slek (Slek)

- 2 november 2009 11:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor € 2,10 heb je een friet speciaal en voor € 2,30 een friet sate. De warme sausen maken ze zelf. De hoeveel is redelijk veel. Meestal zit er te weinig saus op de friet maar bij deze friettent juist te veel zodat ik bijna niet de friet zelf kon proeven. Sfeer is goed. Friet werd gebracht en de man achter de bar was vriendelijk en vroeg of het gesmaakt had na afloop. Voldoende zitruimte.

't Heike (Mill)

- 5 oktober 2009 08:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan het cafe zit een klein friettentje. Dat helemaal is betegeld en waar een paar zitplekken zijn. Het wordt voornamelijk gebruikt om friet af te halen door mensen die in de buurt wonen merkten we. De prijs is erg goedkoop, 1,75 voor friet speciaal en 1,50 voor bijv een smulrol. Dat zie je bijna nergens meer. De hoeveelheid die je krijgt is meer dan normaal te noemen. Op de friet zelf zit amper tot geen zout en ze waren redelijk knapperig. Normale kwaliteit vond ik.

Havenzicht (Kamperland)

- 29 augustus 2009 11:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inmiddels zijn we een jaar verder tov de recensie van zeeuwsmeisje. Wij kwamen er met een fietstocht langs en ik pakte een friet middel speciaal. Dit koste 2,60 (middel zonder is inmiddels 2 euro geworden) dus de prijs vind ik wat aan de dure kant. De friet was niet goed gebakken. Te kort denk ik en mogelijk zelfs effe dubbel want de bovenste frietjes waren redelijk hard, maar wel met een lichte kleur. Mogelijk komt dit door de jonge vakantiekracht. Verder waren ze vrij zout. De hoeveelheid is normaal te noemen en de sfeer is goed, ruim van opgezette zaak met veel zitgelegenheden en een groot terras met uitzicht op een haven.

Plaza Planken (Boxmeer)

- 28 juli 2009 10:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Midden in het winkelcentrum van Boxmeer zit deze friettent. Het is de enige friettent in het winkelcentrum en dat is te merken aan de prijs die een tikkeltje aan de hoge kant is. De friet zelf is qua smaak normaal te noemen. Bij een friet speciaal en pindasaus wordt vreemd genoeg een grote bak gebruikt dan bij een friet met en dat terwijl we allemaal normaal hadden besteld. Echter het kleine bakje zat ook goed vol. Sfeer is goed te noemen. Ondanks dat drukte bij Daags na de Tour hadden we zo een zitplaats gevonden.

Snackbar De Buren (Haps)

- 14 juli 2009 20:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het cafe gedeelte van de Egelantier is er nog wel maar de friettent is verkocht en heet nu snackbar De Buren. De inrichting is van geel naar zwart/wit gegaan en net als de Posthoorn staat wat je kunt bestellen met krijt geschreven borden. Helaas krijg je niet zoveel friet als bij de Posthoorn en is de kwaliteit ook iets minder. Ook jammer, dat het toen wij er waren geen deur hadden open staan want het was behoorlijk warm binnen. Ook was de vloer niet zo schoon en was een tafeltje niet opgeruimd. Smaak van de friet is normaal te noemen evenals de prijs.

Cafetaria McCift (Beuningen)

- 17 juni 2009 08:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De prijs is normaal. Je krijgt wel redelijk veel friet (bakje is groter dan normaal). De kwaliteit is redelijk goed. De zaak ziet er vrij modern uit en is netjes afgewerkt. De banken zitten best lekker en ik zag dat het personeel netjes hun handen wast. Een hamburger wordt hier op de bakplaat gebakken.

De Posthoorn (Haps)

- 4 juni 2009 06:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan deze friettent zit een cafe met dezelfde naam. Je krijgt erg veel friet. Zoveel dat de berg friet die op het bakje zit er bijna van af valt. De kwaliteit is redelijk goed. De sfeer is redelijk goed, buiten op het teras zijn er voldoende plaatsen en de verkrijgen spijzen (friet en snacks) zijn met krijt geschreven wat een beetje een gemoedelijk ouderwets sfeertje geeft. De prijs is normaal te noemen.

Smulwereld D'n Bens (Langenboom)

- 9 mei 2009 08:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
(2008) De satesaus is nu van betere kwaliteit en komt als vertrouwt uit een bak.
(2005) De tv staat vaak aan, waardoor je onder het eten tv kunt kijken. De satésaus komt niet uit een bak maar wordt in een zak warm gehouden waardoor ik hem niet lekker vind, want je proeft de smaak van de zak een beetje. De bakjes zijn wit en van normale grote.

Cafetaria Van Hulzen (Elst)

- 9 mei 2009 08:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooi nette ruim opgezette friettent. Prijs is normaal hoeveelheid niet zo want je kunt helaas niet kiezen tussen klein, normaal en grote bak friet. Kwaliteit redelijk goed, alleen jammer dat ze geen Helasaus gebruiken bij een friet speciaal. Met name de bamibollen zijn een aanrader hier! Ze zijn heerlijk en redelijk pittig.

Cafetaria Kairo (Eindhoven)

- 19 april 2009 16:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kebab is goed te eten maar helaas is de friet iets minder van kwaliteit. De friet was te kort gebakken waardoor ze niet zo knapperig waren en bleek uit zag. De hoeveelheid was normaal. Prijs aan de dure kant en de sfeer niet zo geweldig aangezien je aan 2 kanten naar binnen kunt en er op gegeven moment veel rook vrij kwam en het geheel een beetje vettig overkomt.
Overigens is het wel Kairo met een 'C' volgens de buitenkant van de zaak.

Eethuis Thekes (Herpen)

- 18 april 2009 11:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Thekes heeft naast de friettent ook nog een zaal en cafe. Het zit midden in het centrum van Herpen. De prijs is goedkoop want voor me supertje met satesaus (ze dachten eerst dat ik friet met satestokjes bedoelde) betaald ik 2,50 euro. De friet smaakte goed, niet te hard gebakken en niet te zout. De zaak is vrij ruim van opzet. Zo is er een soort van bar met leren stoelen en zijn er voldoende tafels. De hoeveelheid is normaal.

Cafetaria De Patattenaar (Beuningen)

- 18 maart 2009 18:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt een normale hoveelheid friet. Verschil tussen een grote friet en normale friet is wel erg duidelijk. Bij een supertje krijg je de saus ook op de frikandel. Er zit voldoende saus op de friet.
De ziet er van binnen paars uit maar dit is denk ik vanwege de naam van de zaak die linkt naar tovenaar. Een groot minpunt is dat je er niet kunt pinnen en wij voordat we van de friet konden genieten eerst naar het winkelcentrum van Beuningen moesten om daar aan contant geld te kunnen komen.

Cafetaria 't Bikkeltje (Berghem)

- 25 februari 2009 20:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iets voor de jaarlijkse mooie verlichte optocht in Berghem tijdens carnaval ben ik hier wezen eten. Hierdoor was het druk, maar de snelle afhandeling van de bestelling was erg fijn. We kregen een behoorlijk groot portie friet en deze smaakte naar omstandigheden ivm drukte redelijk goed. De prijs is normaal te noemen. De sfeer met meerde tv's waardoor we toch nog even de samenvattingen van het voetbal konden zien en het aantal zitplaatsen was goed. Ook werd er toen het minder druk was meteen schoon gemaakt.

Cafetaria 't Pleintje (Uden)

- 12 januari 2009 21:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Net zoals Markzicht (ook in Uden) wordt deze friettent door chinezen gerund, die dat behoorlijk goed doen. Een aardig zaak qua sfeer. Voldoende zitplaatsen. De prijs is redelijk goedkoop en de kwaliteit is goed te noemen. Niet te zout en niet te hard gebakken. Kwantiteit is ook iets meer dan gemiddeld, als je hier friet afhaalt dan doen ze altijd een paar extra frietjes erbij.

Cafetaria 't Wapen van Beers (Beers)

- 20 december 2008 13:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kwam op de juiste dag want na een verbouwing van drie weken was deze friettent (dat onderdeel uit maakt van een groter geheel, namelijk café en zaal) net weer open. De zaak zelf ziet er netjes uit. Leuk zijn de borden waarop je het assortiment op kunt lezen om iets te bestellen, als achtergrond zijn daar namelijk zwart wit foto's van de bezienswaardigheden van Beers gebruikt. De prijs is erg goed, want ik was voor me friet sate 1,90 kwijt en onder de 2,00 heb je tegenwoordig bijna geen friet sate meer. De kwaliteit en hoeveelheid is normaal te noemen. Er zat ruim voldoende sate bij de friet. De site: http://www.wapenvanbeers.nl/

Cafetaria De Ring (Zuidland)

- 15 november 2008 16:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het treininterieur is natuurlijk heel apart al was waar ik zat de leuning kapot en ook de vloer was niet echt schoon en op sommige plaatsen kapot, verder is het natuurlijk wel uniek en zijn de schilderingen mooi. De oorkondes van Frietopia van beste friettent van 2006 en 2007 heb ik aan de muur zien hangen. Jammer, dat ze het supertje niet kende (blijft toch iets van regio Brabant, Gelderland en Limburg). Prijs en kwantiteit geef ik ze het voordeel van de twijfel want ik kreeg met mijn 'normale' friet oorlog net zoveel friet als vrienden van die een friet groot bestelden. Mogelijk krijg je dus bij friet oorlog standaard al een grotere bak. De kwaliteit was wel goed, aangezien de friet goed gebakken was en niet glansde van de vet en niet al te zoutig waren.

Eethuis Tej Tat (Zeeland)

- 24 september 2008 21:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ruim ingerichte zaak (kwalitaria). De prijs, kwantiteit en kwaliteit zijn normaal te noemen. Opvallend was dat je bij supertje de frikandel diagonaal in een groot bakje lag, alleen de hoeveelheid friet die je daar bij krijgt was niet meer dan normaal te noemen.

Cafetaria De Brug (Herpen)

- 21 september 2008 12:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In het pand zit ook nog een restaurant en cafe.. Daarachter is ook nog een camping met dezelfde naam. Allemaal van dezelfde eigenaar lijkt me. Dit is hun site: http://www.campingdebrugherpen.nl/ waar een foto van de friettent op staat.
De zaak is mooi van binnen een ronde toonbank waar je aan kunt bestellen. De prijs is best wel goedkoop en je krijgt redelijk veel. Je kunt kiezen tussen kleine en dikkere friet. De friet wordt gereserveerd in beige gekleurde bakjes, die kleur had ik nog nooit eerder gezien. De friet zelfs is gemiddeld, niet heel erg zout in ieder geval en zelf vond ik dat ik iets te weinig satesaus had gekregen over me friet.

Café-Cafetaria De Pub (Ottersum)

- 21 augustus 2008 20:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenover het bekende Heldro ijsverkooppunt, waar verse ijs wordt gemaakt en men uit de gehele regio en Duitsland extra voor naar Ottersum komt ligt een friettent met de naam: De Pub. De naam doet niet vermoeden dat het een friettent is, maar ondanks we redelijk lang moesten wachten op onze friet waar een heel aardig meisje zich voor verontschuldigde kregen we een redelijk groot portie friet voor een goede prijs. De kwaliteit was gemiddeld te noemen. Friet was niet te zout maar mogelijk ietsje te hard gebakken. Bestel je hier een friet groot dan krijg je een flinke bak zag ik bij iemand, deze persoon kreeg hem zelfs niet op.

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 20 augustus 2008 13:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de wedstrijd De Treffers - PSV 0-4 ben ik eindelijk in deze toch wel legendarische friettent in omgeving Nijmegen wezen eten met een vriend. Het personeel (leuke meiden toen ik er was) is erg vriendelijk en komt de friet zelfs brengen. De portie is normaal, maar smaakt wel erg goed samen met lekker pindasaus. De prijs is aan de goedkope kant. Er is een ruim assortiment aan snacks die allemaal op een folder/menukaart staan. Ook erg leuk om de vorige eigenaar even gesproken te hebben (de vader van de dochter die friettent heeft overgenomen, 3e generatie). Zelf in Duitsland kennen ze nu deze friettent door een programma waarin ze de populairiteit van een frikandel in Nederland vergeleken met een braadworst in Duitsland.

Henries Place (Son)

- 10 augustus 2008 12:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De verwachtingen waren bij binnenkomst redelijk hoog omdat de zaak er goed en netjes uitziet met leuk uitziende meiden achter de toonbank, echter de friet was duidelijk minder. Te hard gebakken waardoor de friet te knapperig was, je moest redelijk hard bijten. Daarnaast zijn ze aan de dure kant. Hoeveelheid is wel normaal.

Cafetaria Millenium (Nijmegen)

- 18 juli 2008 08:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan me vrienden wilde eigenlijk naar Messina gaan tijdens de vierdaagse feesten, maar deze blijkt dus overgenomen te zijn. De prijs heb ik eigenlijk niet goed kunnen beoordelen want deze was denk ik duurder dan normaal ivm de vierdaagse feesten.

De satesaus is vrij pittig maar wel lekker. Portie is vrij normaal en de sfeer is goed. Mooi ingericht.

De Zwaan (Vierlingsbeek)

- 4 mei 2008 11:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet krijg je in een groter bakje geserveerd. Echter de hoeveelheid friet is gelijkwaardig met een normale bak friet. De satesaus is wel lekker, maar de friet zelf zijn niet helemaal knapperig. De prijs is normaal te noemen. Er zijn voldoende zitplaatsen en de tv staat aan en het ziet er schoon uit van binnen.

Eethuisje De Ruif (Elsendorp)

- 24 april 2008 17:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de huldiging van PSV. Gingen we nog effe wat eten bij deze friettent die volgens mij door een vriendelijk van aziatisch afkomstig stel wordt uitgebaat. De tafel waar we aan gingen zitten werd netjes schoon gemaakt en ook mochten we de tv op een andere zender zetten dus de sfeer kon al niet veel meer beter. De friet smaakte goed en een portie was normaal van grote en prijs. Ze kennen hier in ieder geval wel de waterfiets aangezien daarvan foto's op de muur hangde.

De Kiosk Wingewest (Grave)

- 30 maart 2008 20:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is redelijk lekker en de verhouding saus (in mijn geval speciaal)en friet is voldoende. Binnen in de koisk is er weinig zitruimte (erg krap), maar buiten is er voldoende zit ruimte als het mooi weer is.
Recensie: http://friet.web-log.nl/log/3751555

Maart 2008: Doordat het pand vernieuwd is, is er nu veel meer zitruimte. Een aparte ruimte zelfs waar de friet op een bord wordt opgediend wat er erg netjes uitziet. De friet smaakte even goed als de vorige keer.

De Voorwaarts (Apeldoorn)

- 30 maart 2008 20:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In dit sportcomplex bij hoofdklasser WSV (al was ik er voor het NK Dynamic-tennis) zit een gedeelte waar ze friet etc bakken. De prijzen zijn normaal te noemen. Evenals de kwaliteit en de kwantiteit. De sfeer is er wel goed aangezien het een grote kantine is met voldoende zitgedeelte en als eredivisie voetbal wordt er op een grootscherm uitgezonden.

Snowworld (Landgraaf)

- 18 maart 2008 22:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook bij Snowworld kun je friet en snacks etc krijgen echter deze friet is tamelijk slap en erg dun. De zout kun je zelf toevoegen. Wel is de sfeer er mooi, houten vloer en mooi versiert zodat je het blokhut gevoel als of je echt in de bergen zit goed overkomt. Na de friet (pauze) ging bij het skien overigens wel een stuk beter, maar dat zal wel niet helemaal aan de friet gelegen hebben.

De Markt (Simpelveld)

- 15 maart 2008 15:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een goede friettent, die netjes en effectief is ingericht. De friet is goed van smaak en zoals eigenlijk gewoonlijk in Limburg krijg je meer friet dan de overige provincies dus hier ook. Ze zijn niet te zuinig met de pindasaus. Alleen jammer dat ze een supertje niet kennen, maar dat kennen ze bij meer plaatsen niet. Prijs is ook erg goed. Vriendelijk personeel die de friet kwamen brengen aan tafel. Een bereklauw heet daar spoetnik. Ik vond het wel een leuke naam.

AnyTyme Venray (Venray)

- 25 januari 2008 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een grote friettent met ruime zitgedeeltes. Je kunt op 2 manieren de zaak binnenkomen. De friet is aan de dure kant, maar daarvoor krijg je wel een bak friet die bij andere friettenten doorgaan voor een grote friet. De zout (zakje) en de saus (bakje) worden apart geserveerd bij de friet. Bij een friet speciaal is dat natuurlijk niet het geval. De friet was redelijk goed van smaak aangezien je nu zelf kunt bepalen hoeveel zout je er overheen doet en de satesaus was wel lekker. Mogelijk minpuntje was dat de friet naar mijn mening iets te zacht was. Niet echt knapperig.

Snackbar Silly's (Berghem)

- 26 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt je friet als je het ter plaatste op eet op een ovale bord (mooi bord) geserveerd en daar betaal je niets meer voor. De prijs was erg goed te doen en je krijgt een goede volle bord friet die ook nog eens lekker is met goed gebakken friet en lekker pindasaus. De zaak is wel redelijk klein en er hangt een enorm groot lcd-tv aan de wand en dat komt een beetje drukjes over op mij. De keuken is wel ruim en je kunt er helemaal in kijken en er stond zo'n 5 man personeel in maar het was rond 18.00 u op zondag ook wel redelijk druk. Het assortiment is erg uitgebreid want naast gewone friet kun je ook rasfriet krijgen met verschillende sausen en ook kun je hier een broodje kebab krijgen.

Cafetaria Verenigingshal De Eng (Dodewaard)

- 28 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een heerlijk avondje tafeltennis (op het licht in de zaal na) aangezien we wonnen met 1-9 kwam ik er achter dat je in deze sporthal friet en frikandellen en nog andere snacks kunt krijgen. Van het tafeltennis had ik wel honger gekregen en ik bestelde een friet ketchup. Dat kostte maar 1,10 euro, erg goedkoop daarom denk ik ook dat er vrijwilligers achter de bar stonden. Je krijgt de friet gewoon in een nog aardig groot frietbakje en ze waren goudgeel gebakken en met de juiste hoeveelheid zout. Ze smaakten dus goed. De tv stond aan en het zitgedeelte zag er wel aardig uit.

Cafetaria 't Centrum ('t Harde)

- 23 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een goede friettent. Erg ruim van opzet want er is voldoende zitruimte al is een deel volgens mij meer voor een soort van restaurantachtiggedeelte. Portie friet is van normale grote en smaakt goed zo vlak voor Lowlands. Voldoende saus. Friet was ook niet zo duur.

Cafetaria Vuurens (Nijmegen)

- 8 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet is redelijk dik lekker volgens mij zelf gemaakt en er zitten frietkruiden op (wellicht duitse?). Enig minpuntje is dat ik een paar frietjes tegen kwam die helemaal goed doorbakken waren. Bakjes zijn van normale grote al kun je ook friet krijgen in een puntzak en als je friet afhaalt wordt het in kranten verpakt. Prijs is aan de wat dure kant. Sfeer is wel leuk (ook vanwege die enorme pot augurken) al mag er wel iets meer ruimte zijn tussen de tafeltjes.

Daag na de tour (Boxmeer)

- 7 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Rond het parcours van daags na de tour stonden allemaal dezelfde frietkarren van een en dezelfde aanbieder. De friet kreeg je kartonnen puntzak en smaakte redelijk goed. Currysaus die op de friet speciaal saus was wel pittig en de prijs viel nog wel mee. De hoeveelheid was normaal. Natuurlijk kon je niet zitten.

Café-Cafetaria Jerommeke (Doornenburg)

- 7 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent heet tegenwoordig Jerommeke (tenminste zo heet het café wat er aan ligt en de friettent is daar onderdeel van). De friet is lekker knapperig goud/geel en de pindasaus was heerlijk, enig minpuntje was misschien dat het ietsjes aan de zoute kant was. Ik had een friet pinda genomen en dat koste 2,10 euro. Wat toch wel aan de hoge kant is echter de hoeveelheid friet en saus was wel goed. Sfeer is ook wel goed met voldoende tafels en een groot terras.

Cafetaria Happy Days (Schaijk)

- 18 juli 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een wedstrijd van Herpinia - PSV zijn we hier gaan eten. Ik bestelde een supertje sate en kreeg in plaats van een frikandel met friet en satesaus. Satestokjes met friet mayo. Op zich had ik daar niet zo'n problemen mee. Echter de friet had er alle schijn van dat ze dubbel gebakken waren zo hard (en dat was niet knapperig hard) ze waren. Verder waren de prijzen en hoeveelheden normaal te noemen en was de zitruimte redelijk al zitten krukjes niet fijn en er is een tv en flipperkast.

Pinkpop 2005 (Landgraaf)

- 28 mei 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op Pinkpop heb ik de Pinkpopfriet op en het waren wat dikkere frieten. Helaas niet echt goed doorbakken dus niet knapperig. Wat wel netjes was dat je er zelf de zout overheen kon doen. De friet werd in een puntzaak gedaan die van karton was. Natuurlijk is de prijs op van 2 euro (1 bon) veel te duur voor een frietje maar het is dan ook op een festival.

Snackbar Den Driehoek (Vinkel)

- 18 mei 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie zaak, friet smaakt zoals het hoort te smaken. Niet te zout en goed gebakken. De bakjes zijn vrij plat maar wel groot (ik had zo'n soort bakjes nog niet eerder gezien). Ook de prijs was goed te noemen.

Kwalitaria 't Hukske (Horst)

- 30 april 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie redelijk grote zaak. De friet wordt in rode bakjes geserveerd en wat bij veel friettenten een friet groot is is hier een friet normaal. De friet smaakte redelijk, was niet bijzonder knapperig maar wat wel apart was dat er geen zout op zat maar je dit zelf doormiddel van strooizakjes kon toevoegen. Prijs is misschien iets aan de hoge kant maar je krijgt wel meer friet en zit goed vol na afloop.

Cafetaria Het Vonnis (Kesteren)

- 11 april 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben hier veel verschillende soorten friet en sausen oa rasfriet en caramaran (andere naam voor een friet waterfiets). De prijzen staan apart van de friet vermeld. Ik bestelde een friet super speciaal en was 3,85 kwijt, dit is wel erg duur want er zijn friettenten waar het ruim een euro goedkoper is. De hoeveelheid was normaal en de smaak was niet echt knapperig maar toch wel gemiddeld standaard. De zaak ziet er redelijk goed uit. Er zijn een paar tafels.

Kwalitaria Gennep (Gennep)

- 2 april 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een van de ruimste friettent die ik ooit gezien heb. Er zijn binnen maar liefst 51 zitplaatsen. De friet wordt netjes op een bord opgediend en de saus wordt in een appart kommetje gedaan. Ik dacht dat ik te veel saus had maar aangezien ik de hoeveelheid friet wat op me bord lag verkeerd inschatte kwam ik er precies mee uit. Er was dus veel friet. Wel appart is dat hier een friet saté goedkoper (1,65) is dan een friet speciaal (1,90). De friet zelf was redelijk goed van smaak en de satésaus was lekker met volgens mij er wat kruiden in want ik zag verschillende donkere puntjes. Na afloop mocht ik ook nog de nieuwe dieselsaus proeven.

Cafetaria Nelson ('s-Hertogenbosch)

- 29 december 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na het zwemmen in Sportiom hier een frietje wezen eten. Het bezondere aan deze friettent dat ze verse frieten bakken die vaciumverpakt zijn. Ik dacht eerst dat het eigen gemaakte frieten waren, maar dat was dus niet zo. De frieten smaakten uitstekend en de mensen achter de toonbank waren vriendelijk en het was een beetje aziatisch ingericht.

Cafetaria 't Hoekje (Nijmegen)

- 5 december 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet smaakt redelijk lekker. Ik vond het wel merkwaardig dat het in een laag bakje werd gepresenteerd waardoor het minder lijkt maar dat in werkelijkheid niet is. Verder best wel gezellig met tv aan en kranten op tafel.

Cafetaria De Markt (Eindhoven)

- 18 november 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was een beetje aan de zoute kant (zou kunnen dat ik net het laatste beetje uit de bak heb gehad). De prijs was redelijk en het personeel vriendelijk, maar dat zou ook kunnen omdat psv die avond had gewonnen en ze zagen dat we daarvan af kwamen.

Eethuis Van Son (Schaijk)

- 21 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan het eethuisgedeelte zit een friettent waar het best wel druk is aangezien de prijs best wel goedkoop is. Zo koste mijn frietje pindasaus 1,50. Het smaakte redelijk goed. De pindasaus was lekker. Het bakje friet was normaal van grote.

Brasserie Tino (Schaijk)

- 20 september 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is meer een Brasserie en de friet bestel je bij het afhaalgedeelte waar een bank staat. Of de friet ook mag op eten in het restaurantgedeelte was me niet duidelijk geworden. Dat gedeelte zag er wel mooi uit. De friet zelf was niet veel bijzonders beetje slap en smaakte niet zo lekker. Wel kreeg je veel maar de prijs is wel duurder dan de meeste andere friettenten.

Automatiek Messina (Nijmegen)

- 20 september 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Om afscheid te nemen van me studententijd heb ik hier op de dag dat ik voor het laatst me ov-kaart gebruikte hier een friet super speciaal gegeten. De prijs was redelijk, maar de kwaliteit was goed (goed gebakken en niet te zout) en vooral de hoeveel friet die je krijgt bij een friet super speciaal was veel. Verder was de zaak op zich redelijk netjes (de medewerker/eigenaar ging zelfs voor zijn op straat afval staan te vegen). Helaas geen muziek aanwezig, maar dat maakte niet uit want ik had me eigen muziek op.

Snackwagen Op de Tôffel (Vierlingsbeek)

- 18 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De frietwagen bij het gratis muziekfestival Op de Tôffel verkoopt naast friet ook kebab enzo. De friet was behoorlijk duur maar dat is normaal op een festival. Je krijgt een puntzak friet van normale grote. De friet was verder behoorlijk zout en smaakte redelijk. De sfeer op het festival goed, maar dat heeft natuurlijk niets te maken met de sfeer van de frietwagen.

Gasterij 't Koetshuis (Reek)

- 14 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een frietje is hier erg goedkoop en een supertje speciaal al helemaal voor maar 1,80 euro wat ik nergens anders zo goedkoop heb gezien. De friet krijg je op een bord geserveerd met bestek erbij. Het bord is rijkelijk gevuld met friet maar is verder niet zo bijzonder van smaak. De pindasaus smaak wel goed. Verder is er voldoende zitruimte. De friettent is een onderdeel van het café wat er langs zit in het zelfde gebouw.

Pizzeria Lale (Grave)

- 7 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voldoende zitgelegenheid. De bakjes friet zijn van normale porties en prijst. De friet zelf was niet goed doorbakken, maar dat zou kunnen komen omdat ze naast friet een pizzaria & Grillroom hebben. Een voordeel van deze zaak is dat ze vrijdag en zaterdag tot 2.00 u s'nachts open zijn en je dus ook nog laat voor een frietje terecht kunt.

Cafetaria De Boemerang (Grave)

- 23 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een redelijk goede friettent. Alles zag er netjes uit. Er is voldoende zitruimte en er is een flipperkast aanwezig. De friet is goed gebakken en smaak redelijk goed. De hoeveelheid is normaal. De friet zit in een A 13 bakje.

Cafetaria Van Gogh (Nuenen)

- 18 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent waarbij me vooral de 2 verschillende zitgedeeltes opvielen. Voor en achterin de zaak zijn zitgedeeltes. Achterin kun je tv kijken en zelfs darten. Je krijgt friet in een groot bakje maar dat is wel aan de prijs te zien die daardoor wat duurder is dan gemiddeld. Opmerkelijk vond ik toch wel het grote prijsverschil van 80 cent meer tussen een friet saté van 2,- en een friet stoofvlees van 2,80. De satésaus was erg lekker maar de friet zelf was iets minder. Soms een beetje slap en niet zo knapperig. Wel netjes van de vrouw achter de toonbank dat ze vraagt of je er wel of geen zout over heen wilt.

Cafetaria McCift (Grave)

- 17 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent is qua jaren 60/70 stijl ingericht. Er is een werkende jukebox aanwezig. Leuk detail is de antieke automatiek voor snacks die niet meer in gebruik is maar waarschijn ook uit de jaren 60/70 komen, want het hangt een bordje bij inworp 1 kwartje.
Bij een supertje speciaal krijg je een grote bak (er stond in "take dis quality disposable") waar ze de frikandel schijn inleggen. De friet die je erbij krijgt is veel. Er zit een goede kop en er zit voldoende saus op de friet. De friet zelf smaakte behoorlijk goed, knapperig en lekker.
Waarschijnlijk is deze snackbar (Lukassen) overgenomen door McCift want ik kon McCift niet in de telefoongids vinden.

FEBO (Amsterdam)

- 9 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zie Kafir, maar de sfeer was toch wel redelijk zo al die Radioheadfans bij elkaar in de FEBO.. Idd. opletten voor de duiven, want het scheelde niet veel of er was er een tegen mijn hoofd aan gevlogen. Friet was niet goed doorbakken, maar dat zal ook zeker door de drukte komen. Wellicht een van de best verkopende FEBO's van het land..

Snackbar Koolen (Velp Grave)

- 25 april 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De eigenaar zelf zei tegen mij dat zijn friettent geen naam had, maar toch heb ik een naam kunnen vinden via internet.
Het is een ouderwetste frietkot die je zelden nog ziet. De frietkot is naar zeggen van de eigenaar zo'n 50 jaar oud. Binnen kun je er niet zitten. Ik moest al bukken om mijn bestelling door te geven. Buiten is er wel voldoende zitgelegenheid. De prijs zit iets boven het gemiddelde. Ik kreeg een friet super speciaal voorgeschotteld wat ik nog niet eerder had gezien, want de frikandel was er een met speciaal en op de friet zat alleen maar mayo. Deze mayo had een smaak die ik volgens mij niet eerder op had. Het was Echter Kuhne-Senf mayo, wat mij niets zegt. De friet zelf is wel redelijk lekker al waren het franse frietjes. De hoeveelheid was normaal te noemen voor eeen supertje.

Cafetaria McLevi's (Barneveld)

- 25 april 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent ligt naast het station Barneveld Centrum. Er is erg veel zitplaats zowel buiten als binnen. Verder is er een muurschildering binnen in het zitgedeelte en zie je in de friettent allemaal verwijzingen naar Isreal. Een frietje vrede is een frietje met frietsaus en pindasaus. De friet zelf was redelijk goed. Het waren franse frietjes. De saus was minder goed met name de frietsaus daar zaten groene stukjes in (waarschijnlijk bieslook of zo). Verder was de hoeveelheid en de prijs gemiddeld te noemen.

Super Snack (Arnhem)

- 11 april 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is goed doorbakken en smaakt goed. De pindasaus smaakt zeker goed. Je krijgt een relatief groot bakje (zie soupytwist), maar er zit geen kop friet. Helaas kun je er niet zitten. Wel kun je er droog staan en je friet al leunend/staand aan een bar op eten. De friet is toch wel aan de prijzige kant.

Cafetaria Foppe (Vlissingen)

- 2 maart 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is gelegen in het uitgaansgebied van Vlissingen dichtbij het Arsenaal. Als je aan het eind van de straat loopt kom je bij de zee uit. Er is voldoende zitplaats. De tv staat aan. De wc's worden duidelijk aangegeven. Het is een schone zaak. Ook is deze friettent gekeurd door de Smaakpolitie en heeft het OK-keurmerk daarvan gekregen (zie op de foto op de ruit van de deur) dus met de hygiëne zit het wel goed. Voor een bakje middel betaal je wel over de 2 euro maar je krijgt dan ook een groter bakje met meer friet dan wat bij andere friettent een normaal bakje is (dat is hier klein). Verder smaakt de friet redelijk lekker. De pindasaus is wel erg lekker hier.
Zie friet.web-log: http://friet.web-log.nl/log/5130950

Cafetaria-Lunchroom De Heerlijkheid (Uden)

- 23 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Met zo'n naam waren mijn verwachtingen toch wel hoog. Mijn verwachtingen kwamen deels wel uit. Ik bestelde een frietje pinda. Wat me opviel is dat ze in de friettent een automaat hebben voor snacks. Voor me had een man zijn bakje van de loempia laten vallen en er lag dus saus op de vloer. Dit werd snel schoongemaakt door het personeel. Ook de tafels werden na elke klant even met een doek schoon gemaakt. Met de hygiene zit het bij deze zaak wel goed. Achterin in de zaak staan vier tafels. Ik kreeg mijn friet op een dienblad, met daarop een bak vol met friet. Dit bakje was groter dan bij de meeste andere tenten ook het bakje saus was groter. De friet smaakte goed, niet te zout niet te knapperig. Gewoon goed. De prijs was redelijk goedkoop. Ze hebben hier trouwens ook verse vlaamse friet en rasfriet. Dus met het assortiment zit het ook wel goed. Ook stond er een best leuk meisje achter de toonbank.

Cafetaria Van de Rijdt (Uden)

- 26 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier bestelde ik een frietje saté. Het portie was normaal van grote, maar de friet was minder. Te knapperig, meestal houd ik wel van knapperig maar dit was te veel van het goede. Ik moest best hard bijten om een frietje door te krijgen. Daarnaast was de friet veels te zout. Na afloop zaten al mijn vingers onder het zout en had ik best wel een droge mond. De saté was wel goed van smaak. Er is wel voldoende zitruimte en de tv staat aan...

Cafetaria Frieties (Uden)

- 26 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heel veel keus aan soorten saus. Ik stond er verbaast van dat ze tartaarsaus hadden en waarschijnlijk wordt daar toch regelmatig naar gevraagd want deze was op. De friet krijg je in een puntzak. Het is vrij dikke friet. Zit een beetje tussen normaal en vlaamse friet in. De friet smaakt redelijk goed. Is vrij zacht maar toch wel goed gebakken. De bediening is vriendelijk.

Smulwereld Litjens (Rijkevoort)

- 16 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is aangesloten bij Smulwereld en verantwoord frituren.
De zaak is heel schoon en er staan 2 tafels met stoelen. Ook was het meisje achter de bar vriendelijk en heb ik met haar over het weer gepraat. De friet was goed. Niet te zout en wel goed gebakken.
Wel vreemd dat ze een kortingsbon die oa geldig is in de Smulwereld volgens de bon niet aannamen en dat terwijl ze wel de naam Smulwereld voeren. De prijs is vrij normaal. 1,50 voor een friet special, daarvoor kreeg ik een bakje met een grote kop erop maar helaas wel iets te weinig saus waardoor de kwantiteit op gemiddeld blijft hangen.

Café-Cafetaria D'n Egelantier (Haps)

- 10 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent is erg ruim ingericht met voldoende zitruimte. De buitenkant doet een beetje wild west achtig aan ivm beschilderingen van Lucky Luck. Tevens zit aan deze friettent ook een café. Je krijgt als je een supertje besteld niet het bakje voor 2 frikandelen, maar een bakje met een aan het bakje voor de frikandel een breed bakje waardoor en veel meer friet bij zit. Prijs is wel ietsjes duurder dan normaal maar de hoeveelheid friet compenseerd dit. De friet smaakte goed. Niet te zout, misschien een beetje aan de lauwe kant maar toch wel lekker. De aanhang waarmee ik was vonden de milkshakes niet zo lekker.

Cafetaria De Brasserie (Arnhem)

- 23 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak bestaat uit 2 delen. Een eetcafé en een friettent. De friet zit in een A2 bakje, dit is een verlaagd bakje wat ik nog niet eerder heb gezien. De friet is niet goed genoeg doorbakken en daardoor een beetje aan de zachte kant. De tafel plakte en was dus niet goed afgedaan.

Snackbar West (Arnhem)

- 23 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vloer en tafels zijn glazend schoon. Geen muziek. Normale portie. Friet is te zout en het was bij mij dubbel gebakken.

Cafetaria Fifty's One (Arnhem)

- 23 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer ruime friettent in jaren '50 stijl met voldoende zitplaatsen. De friet zit in een groot bakje maar is te kort gebakken waardoor ik een droge na smaak kreeg. Het zoutgehalte is precies goed.

Cafetaria Goldstar (Arnhem)

- 23 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is een beetje zout maar wel knapperig. De friet pindasaus is wel pittig, maar dat is lekker als je daarvan houdt. Voldoende zitruimte en wc's.

Plaza De Kolibrie (Arnhem)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer is goed. Ik werd meteen bij binnenkomst begroet. Het stel (denk ik) dat de friettent runt praat veel met de (vaste, kennen ze van naam) klanten. Er is een zeer groot assortiment aanwezig. Mijn rasfriet speciaal werd op een bord geserveerd met bestek. De rasfriet zelf was knapperig maar wel wat aan de zoute kant. Toch smaakte ze heerlijk. Leuke actie: op woensdag tussen 14.00 - 17.00 u is een puntzak friet 1 euro.

Cafetaria Lepoutre (Wijchen)

- 2 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was er aan de prijzige kant en vrij zoutig. Het portie was van normale grote. Verder is er genoeg plaats om te zitten. Minpuntje was dat de verkoper/bakker rookte en dat vind ik niet kunnen ivm hygiëne.

Friture Toontje (Boxmeer)

- 27 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent (meer een kot) zit langs het spoor van Boxmeer. Het is vrij klein maar je kunt er wel zitten. De friet is redelijk. Ondanks dat het klein is het er wel gezellig. Dat komt voornamelijk door de eigenaar die een praatje met je maakt. Nog een (persoonlijk) pluspunt. Hier kan ik altijd posters ophangen voor een evenement. Ook hebben ze de snack Buffalo wat lang niet overal te verkrijgen is.

Bestaria Welling (Nijmegen)

- 24 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was redelijk goed. Prijs is iets aan de hoge kant. De sfeer is redelijk, er zijn voldoende zitplaatsen. Ook was het gezellig (komt mede door de meet&friet)

Restaria De Flip (Boxmeer)

- 21 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is redelijk lekker. Porties zijn van normale grote. Er staat in de zaak een soort van flipperkast automaat waar je een kaugombal mee kunt winnen. Heel appart. De frietbakker was toen ik er geweest ben gekleed in kokuniform met kokmuts op. Dit heb ik nog niet eerder in een andere friettent gezien.

Cafetaria Snackers (Ysselsteyn)

- 21 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friet, voor een redelijke goede prijs. Je krijgt redelijk veel. Bovendien zijn er voldoende zitplaatsen en is het mooi ingericht. Friet kan ook op een bord geserveerd worden.

Eetcafé De 3 Burgemeesters (Sint Anthonis)

- 21 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit een oud klooster wat neven een oud begraafplaats staat midden in het centrum. Er zijn 2 ingangen van buiten af een voor het eetgedeelte (restaurant achtig) en het andere is voor de friettent. Deze is van midden erg mooi ingericht met plantenbakken, tv en voldoende zitgelegenheid. De friet smaakt er goed, maar is niet aan de goedkope kant. De porties zijn normaal.

Cafetaria 't Hemeltje (Mill)

- 19 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet vind ik te slap en aan de zoute kant. Verder is het best wel klein binnen en niet zo gezellig.

Deze friettent staat trouwens te koop.

Cafetaria Excellent (Glanerbrug)

- 15 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De bakjes zijn groter dan normaal, waardoor er meer saus in het sausgedeelte van het bakje zit. Daardoor had ik voldoende pindasaus. De friet smaakte redelijk goed en de prijs daarvoor was niet duur.

Super Snack (Zutphen)

- 13 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vooral de sauzen op de friet (ik had een speciaal) waren niet zo lekker en de porties zijn te klein. Verder is er voldoende zitruimte.

De Muur (Hengelo)

- 13 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt veel friet in een punt zak. Vooral de namen die ze daaraan geven waren wel geinig. Bijv. "Wereld Portie" bij een grote puntzak.
De smaak van de friet was niet echt lekker. Hij was vond ik te zoutig en te vet.

Snackbar Hap en Stap (Zeeland)

- 2 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was naar mijn mening niet goed gebakken, te bleek (maar dat kan door het drukke tijdstip komen). De frikandel speciaal was wel erg lekker en ze zijn er zeker niet te zuinig met de uitjes...

Recensie: http://friet.web-log.nl/log/3724028

Snackbar De Keizer (Mill)

- 26 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Genoeg zitruimte, de friet is redelijk maar niet zo bijzonder.

Plaza de Frietkraam (Mill)

- 4 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals de meeste wel zullen weten staan de friettenten die aangesloten zijn bij Kwalitaria bekend om hun kwaliteit. Ik echter vond de friet normaal en niet zo bijzonder. De prijs daarintegen is redelijk duur. Wel is er voldoende zit gelegenheden vooral als het zonnig is want dan is er voor de tent een groot terras.

Come Back De Toren (Breda)

- 26 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze snackbar valt onder de groep van Come Back. De snackbar zit midden in het centrum valkbij de kerk. De bediening is aardig en je hebt genoeg ruimte om te zitten. De prijs is normaal, de kwaliteit is niet bijzonder goed, beetje zout en wat slap en de kwantiteit is een normaal bakje.

Lowlands 2003&2004 Vlaamse Frietkraam (Biddinghuizen)

- 24 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja erbij zitten kon natuurlijk niet, maar het is wel friet in een puntzak (was in 2004 zo) en koste dacht ik 2 munten (euro) in ieder geval zat ik er voller van dan sommige andere dingen die duurder waren. Voor festivalnormen was deze friet lekker.

Smullers (Arnhem)

- 10 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was dat ik honger had voor het optreden van Coldplay, maar lekker is anders... Veelste zout.

Chez Wiellie (Cuijk)

- 1 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik bestelde een supertje speciaal. Voor de frietleken, dat is een friet speciaal met daaronder een frikandel. Zoals u op de foto kunt zien was de zwarte bak goed met friet gevuld en het was een bredere bak dan bij de meeste friettenten, want normaal gebruiken ze bij de meeste friettenten bij een supertje een bakje waar 2 frikandellen langs elkaar kunnen liggen. Hier echter werd gebruik gemaakt van een bakje met daaraan apart aanvast een stuk voor de frikandel zodoende kon er meer friet in. Voor dit alles was ik 2,70 euro kwijt een normale prijs en in lichte zin misschien wel goedkoop vanwege het vele friet. Een nadeel echter dat er niet voldoende saus op zat voor alle friet. De friet zelf was vrij dun en smaakte normaal en een klein beetje aan de zoute kant, maar het kon er zeker wel mee door. Al met al is dit een redelijke goede tent, want de sfeer binnen is wel relax. De tv staat aan en er voldoende leesmateriaal aanwezig oa het Dienblad waar uitgaanstips in staan.

Voor foto's zie: http://friet.web-log.nl/log/2929243

Cafetaria Plattenburg (Arnhem)

- 6 mei 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede zaak waar een tv aan staat. Best wel goedkoop.